Разноразно питање

1. De se beše namešta ono njesra i jezik u lengvidž baru?

2. control panle / region and language
    si na to mislio?

3. Koji je posao Rouz iz 2 i po muškarca, znam da je rekla da je kao psiholog, ali nikad je nismo videli da nešto radi, a ima love da putuje po Londonu i čudima. Da li se ona nečim stvarno bavi da zaradi novac ili je izdržava ćale (u seriji Martin Šin)?

4. Кога боли курац за ту идиотску серију?

5. па, отац јој има банку и тако те паре
    па се и она тим бави, инвестирање и тако то

6. Mozda kasnim ko voz iz Skoplja, ali sto je zakljucana tema fotografije Vukajlijasa, idem u teretanu da bi za godinu dana kad se mnogo napravim tu postavio sliku!!!1 ?

7. Biće otključana 14. februara reče Brus. Valjda zbog nepoštovanja pravila.

8. Đe ću sad da kačim haha slike?

9. Đe ću sad da kačim haha slike?

Nigde, Mesjo, čovečanstvo nije bilo spremno za takvu temu.

10. Inače, Džeri, imao si čast da se ona tema zatvori slikama koje sam ja postavila kobajagi samostalno, ali koje si u stvari ti kačio u neko ranije vreme. Baš zanimljive mačke i kučići, tačno kao što Covpa, kojeg si kritikovao voli, iz vremena kada se nije zaseravalo komentarima, čista genijalnost na nivou, i ljudi su bili veoma oduševljeni, i naravno iskreni u svom mišljenju jer su videli da sam ih ja kačila, a ne ti, ne znam da li bi i tada neki članovi bili tako objektivni, hihi.
    Ova je posebno bila dobra, hehe. Eto tako. Sada uživaj u svojoj novoj temi i neverovatnom činu zatvaranja jedne jedine bezazlene teme zbog trojice ljudi koju su se proseravali k'o da im život od toga zavisi. Hvala lepo i prijatno, više te neću uznemiravati.

11. Sada uživaj u svojoj novoj temi

Vec su mu zakljucali lololo

12. Biće otključana 14. februara reče Brus

To je valjda za fotografije, ne Smijesne slike, one nece nikada lololo

13. Значи уместо да аутори учесници оне трагикомедије буду бановани, сви бивамо кажњени закључавањем теме и ако немамо везе с тим?

14. nije poenta u tragikomediji i njenim učesnicima nego je ovo već ko zna koji put da se čisti smeće sa tih tema samo da bi posle mesec dana imali isti problem - lepo piše u naslovu slike, fotografije, nigde se ne spominje spemovanje glupostima

ako se tema ne koristi kako je predviđeno onda je njeno postojanje nepotrebno, nije rešenje u stalnom banovanju, a pokušali smo da vam izađemo u susret

15. A, cek Bruse, u cemu je problem? Rasprava koja se zapocne je o slikama koje su postovane. Nece niko da rikne zato sto nije svaki post slika. Koga boli jajo, bitno je da nema vredjanja i eksplicitnog spema. Ako se tako nesto desi, zavaljas bananu 15 dana, pa nek se oladi. Kome ne odgovaraju slike neka ide i grli sekvoju, ne primorava te niko da budes tu. Realno, to je tema koja se najcesce posecuje na forumu, osim onih retardiranih spem tema u igrama i maksimalno je retardirano da bude zakljucana...

16. pa pazi ovako, mogu ja da ti objasnim u čemu je problem ali ti (ili neko drugi) ćeš doći sa novim argumentima koji su sjajni, tačni i ispravni i koji savršeno dobro opravdavaju otključavanje teme uz banovanje vinovnika, a to bi potrajalo dugo i bilo potpuno kontraproduktivno jer ti (ili neko drugi) ne bi uopšte ni razmotrio istorijsku težnju ka zatrpavanju tih tema i zato mi veruj kad ti kažem da je te teme najbolje zatvoriti na neko vreme

17. Jebežga, valjda si u pravu, duže si ođe no ja, znaš kako idu stvari.
    Mada, mene mnogo iritira što sada za smešnu sliku moram da se obratim poserima, a tamo na svakom drugom čestitaju rođendan nekome. Padam u dakbe umesto da se razveselim, ali ka što rekoh - poštivaću odluku vrhovnog kadije...

18. ne nikako vrhovnog kadije, ne mešaj mene u tu politiku :)

svaka tema se pre ili kasnije ponovo otvori, samo dok prođe talas smeća...

19. Može neko da mi baci link do teme sa oružjem, ono, pištolji, puške i to ako takva tema postoji?