Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
evo saću ti ja prebaciti link veverice
Ako bih nekome poslao link sa editom od neke moje defke, da li bi on mogao da je menja?
Ne, osim ako je ondulator.
Сајт из дана у дан има све више чланова, популарнији је него прије 2 године али ипак дефиниције су много мање читане. Зашто?
Zato sto kajzena boli jajo da uvede kolajne za citanje.
Зато што за постере и реакције треба много мање труда.
Zato sto svako moze da uzme sliku i odbode neki tekst, ne moze svako da napise definiciju.
Zato sto definiciju moras da CITAS (omg, ko jos radi to??? :O ), a kod reakcija i postera ima samo nekoliko reci.
Zato sto nije kul da fejslajkujes definiciju, onda ispadas streber.
Mozda su se stariji autori ispucali pa sad nema inspiraciju?
А има и превише рециклираних и непотребних дефиниција.
Šta je ovo s ljudima? Svi se nešto uskurnjali, svi bi da dižu revolucije, svi bi da se zabrani, ograniči ovo ili ono.
Vukajlija je sajt "za čitanje i pisanje". Posteraj, čet, reakcionastvo i ostalo su samo usputna razonoda. Kome se ne sviđa-nek poljubi i ostavi. Aumajčinu. Sve neke keze od ljudi, svima živci na vr' dupeta.
У каквом је стању човек након давања крви? Је л може нормално тај дан да функционише, да хода, учи и тако то?
VanGogo, više je tu u pitanju neki psihološki momenat i potreba za nekakvom promenom, makar ona bila i sitna i ne naročito bitna. Dosadi kad nešto dugo vremena tera po istom sistemu, a ovde se stvari retko menjaju. Dobro bi došla neka promenica, da se malo razmrdamo.
Radjarde, sve je ok, samo za učenje ne znam kako ide.
Ma normala sve, samo se dobro najedes i napijes soka od borovnice, more i crno vino.
Ja sam se sat vremena osecao malaksalo, posle toga ko nov.
Хвала љепа. :Д
malaksalo? pičko :D
ja ustala i o'šla da dižem tegove, a sramota me, svi oko mene k'o polumrtvi, vrti im se u glavi, vide neke tačkice..:D
sve zavisi kol'ko krvi imaš :D
hehe, i to sto velis, sve zavisi koliko imas krvi, ako nemas dovoljno nece ti ni uzeti.
Radjarde, možeš slobodno basket da pičiš posle 20 min, opušteno
Имам крви ко Мухарем Сербезовски, могу да чаше ломим и руке да ми крваре.
Al ako si duvao skoro, neće da ti uzimaju krv. Da znaš.
Само неки курчић прекјуче, ваљда неће регистровати курчев задах.
pitaju te u upitniku između ostalog poznaješ li seksualnu istoriju svih svojih partnera