Разноразно питање

1. Нисам се ни сетио имиџшека и имгура, а ту сам знао да може. За додај нисам знао, ал њега користим. Само домаћ0! лоло

2. zašto je zaključana tema "smiješne slike"? imam jednu baš smiješnu koju bih tamo okačio.
    EDIT: Vučice, stvarno nije fer. trebalo je samo da pobanuju dosadnjakoviće sa teme a ne da zaključavaju cijelu temu. kako oće, mi ne možemo ništa da promijenimo.

3. Trebalo bi da isto urade i sa vicevima. Ovamo su ubacili temu za nove viceve za one koje mrze kada čuju ono što je staro vekovima a ovamo temu za stare viceve.
    Mislim da treba i za slike da urade, jedna tema za smešne slike koje su toliko puta bile na netu a druga tema za one glupe slike i mirna bačka. Nema upadica, nema svađa i prepirki...

4. Sad sam pogledao tu temu.

I ja bih je zaključao. Koji će đavo ta tema kad je očigledno prekomplikovano za puno članova da shvate šta je smešno, a šta ne.
    Ista priča kao sa vicevima.

Vicevi i Smešne slike su teme koje su otvorene pod pretpostavkom da su članovi Vukajlije neki ljudi koji su makar malo više obdareni humorom, pa će moći sami da primete kada nisu duhoviti, kada su dosadni, kada su ispali glupi, kada se neko smeje tome što oni kače tu, a kada ne.
    Nažalost, zabava svakog u humoru blago-retardiranog lika je "JA TROLUEM!", pošto drugog načina da skrene pažnju na sebe nema, jer je jel'te neduhovit i često veoma glup...te stoga kao produkt njegovog privlačenja pažnje na sebe, imamo gomilu bednog i jadnog spema.

5. slažem se. ali, kada bi se članovi Vukajlije suzdržavali od prozivanja drugih onda nijedan trol ne bi prošao. ja volim tu temu iako ne postujem na njoj. dođem, vidim, ako mi se nešto svidi nasmijem se, ako ne pređem na drugu sliku. nikada nisam imao poriv da kritikujem nečiji smisao za humor.
    samo kažem, nije tema toliko važna da bi se sad otvarale rasprave. i ne trolujem.

6. Не знам, овде се од свега прави биг дил, мсм тема је смешне слике, ставиш смешну слику или гледаш смешне слике које су други ставили. Уопште ми није јасно како смо успели и тако баналну ствар оволико да закомпликујемо. хД

7. Не знам, овде се од свега прави биг дил, мсм тема је смешне слике, ставиш смешну слику или гледаш смешне слике које су други ставили. Уопште ми није јасно како смо успели и тако баналну ствар оволико да закомпликујемо. хД

+1

8. Zato sto je vukajlija sajt koji je u stvari virtuelno takmicenje "smesnih" likova u tome ko ce da bude smesniji i vise kul. Mislim, ako cemo realno, i sajt je tako koncipiran. Ocenjivanje definicija, postera , reakcija. Sve se svodi na to da skupis sto vise pluseva, a onda ljudi prenesu to takmicenje i na forum, pa onda krene prepucavanje oko toga cije su slike smesnije (isto ko u defkama), ko je ostavio novu sliku ( ovo ti ko za sleng ), cija je slika dubokoumniji humor (to su one defke sto imaju 1249194 redova ), pa se nadju drugari jedne strane da je podrzavaju,a dodas tome i licne nesuglasice sa neke leve teme, ili neko prozivanje, i tako ti se ljudi u stvari "biju" oko toga ko ce da bude vise uber kul na vukajliji. Jebote vucicu hoce da lincuju zato sto im nije smesna , a ona misli da je smesna. Pa sta jebote, da li mora da se bude smesan da bi se registrovao na vukajliju? A isto tako postoje i oni koji imaju toliki kredibilitet da sve sto kazu je "pao sam sa stolice od smeha". Jebiga, takmicenje sujeta, i to je to. Cudi me samo kako se niko nije pobio na onim okupljanjima,mada se verovatno potpuno drugacije ponasaju uzivo nego preko neta.

9. Pa sta jebote, da li mora da se bude smesan da bi se registrovao na vukajliju?

Ne mora. Ali treba da si makar malo duhovit ako želiš da pišeš, praviš sadržaj i time nasmeješ nekoga. A ako nisi, onda sedi pa čitaj i smej se.

Isto kao i fudbal. Ne trebaju ti noge da bi ga gledao, ali je glupo da insistiraš na tome da moraš ga igraš, ako već nemaš noge.

10. Ne trebaju ti noge da bi ga gledao, ali je glupo da insistiraš na tome da moraš ga igraš, ako već nemaš noge.

Obično sam ja taj koji daje ovako vividne analogije, ali ovo šije sve što bi meni moglo pasti na pamet. +10000000000000

11. E pa gresite. Ovo nije profesionalno udruzenje duhovitih. Ne dobijate platu da budete duhoviti, niti clanovi imaju nesto od svojih duhovitosti.

To je isto ko da se skupi 10oro klinaca ispred zgrade da igraju lopte, i onda ne daju jednom da igra, jer nije bas dobar u tome. Ipak je to samo igra, nikom nista nece faliti ako i taj bezveznjakovic bude igrao. Nece igrati u Realu,al bar moze da se igra ispred zgrade.

Ali treba da si makar malo duhovit ako želiš da pišeš, praviš sadržaj i time nasmeješ nekoga. A ako nisi, onda sedi pa čitaj i smej se.

Netacno. to ti treba da bi na vukajliji bio kul. E sad, to sto vi svi mislite da je cilj vukajlije biti kul, i sto vecina to shvata previse licno, to je vas problem.

12. Dobro.
    Predložiću Kaizenu da stavi palčeve na profile i da se glasa ko je više kul ili šta već treba po tvom mišljenju.

Do tada, dok se to ne stavi, gledaćemo i dalje to ko je duhovitiji.

13. Оће овде некад нешто да се деси?

14. Хвала на одговору.

15. desiće se, iz iskustva ti govorim da ako dovoljno dugo čekaš uvek se nešto desi... samo je pitanje koliko imaš vremena na raspolaganju :)

16. бруце, доскора сам се водила том мишљу
    али...

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.