U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Наравно да је Петказање квлт. Ко то тврди супротно?
Aha, znači otprilike laloška verzija "Šumadijskog praga". lolo
A kake to sad veze ima sa PETA-om? Ako uopšte ima i ako mislimo na istu... :D
To sam se i ja zapitao na post druga moderatora, al' odgovora nema :)
Gonzo, zajebo te TACIT. :D
Ja prvo pomislio ovo 5kazanje nešto poučno o tome kako da prikolješ svinjče i slično pa i da mogu da ih tuže, ovako mi ništa nije jasno. :D
Izvini Drogirani editovao sam :)
Opušteno. :D
E, koji sport ti radiš za novine? :)
Međunarodni. Formula 1, reli i deo zimskih sportova (kros kantri, ski skokove i kombinaciju).
Ranije sam radio košarku, biciklizam, streljaštvo, veslanje i još pun kurac ovih sitnijih.
Sećaš li se kako je Pantani dominirao dveiljadite na Tur D Fransu na usponima?
Kuplunže sećam se, ali sam ja kasnije počeo da radim kao novinar i pratio sam samo domaći biciklizam.
Bgate, realno, bolje da te šalju da izveštavaš sa Tura, nego da čamiš ovde. :D
Veverice nijedna domaća redakcija nema para za tako nešto, a i ako ima boli ih kurac. Realno, pre bih otišao na trku Formulde 1 nego na Tur. Jebiga, više volim Formulu :)
A ono jes, i ja bih. :D
Al nekako du mi i jedno i drugo izgubili draž od povlačenja Armstronga ono pre par sezona i Šumahera nakon što je Alonso uzeo dve titule.
Nego, može li se od tog posla živeti? Je l' pristojna kinta ili vas jebu za pare?
Meni zvuči kao skroz gotivan posao.
Sporcki novinari u BiH su toliko smiješno plaćeni da je to tragično.
Realno da sam stalno zaposlen imao bih oko 50 soma platu što je ok, ali za sada sam honorarac i jebeno je veoma. Skočimiše nije mnogo bolje ni u Srbiji. U Žurnalu su honorari ok i što je najvažnije redovno se isplaćuju.
I jeste. Nemaš radno vreme, pa si potpuno fleksibilan za sve što ti treba. Meni se dešavalo da odem iz redakcije na sat ili dva da se vidim sa devojkom na piću, ili da odem u kupovinu neke garderobe.
Na posao ne dolazim pre pola dva, a uglavnom odlazim oko osam, mada i ranije. Nekada se dogodi da zaginem u redakciji, kao na primer tokom dve nedelje u januaru. Pratio sam Dakar reli i zbog vremenske razlike nisam mogao posao da završim pre deset ili čak jedanaest. Ali takve situacije ti se ne dešavaju često.
Radim sa super ljudima, piči nam mjuza po čitav dan (i to prilično glasno, a često su i narodnjaci na repertoaru) i uvek nešto ločemo. Pivo, vino, rakija (isključivo domaća) i sva ostala moguća pića. :)
Људи, има неко неки сајт где могу да се аплоудују гифови?
http://dodaj.rs/
http://imageshack.us/
http://i.imgur.com
А ту могу гифови? Нисам знао. Хвала!
Nikako imageshack ne koristiti!
Što ne imageshack?
Ne oponiram, samo me interesuje.