Разноразно питање

1. ili uradi ono što bi sav normalan svijet-ukradi

2. oblika pojavljivanja Boga

Jebemusve, to onda znaci da je Isus u isto vreme i Bog i bog, s obzirom na to da je oblik pojavljivanja, ali nije sam svoj otac. Trebalo bi religija da se pozabavi resavanjem tog problema, zbunjuje ljude.

3. А ја се увек питао, ко је брате Свети Дух?

4. Pa Kasper, kako to ne znas :D

5. http://hectorsalamanca.com/

Da li je neko od modova voljan da sa metlicom prođe kroz najnovije definicije?

6. Blažen bio među ženama!

7. Prođoh metlicom.

sluti, sluto slutavi. :)

a moglo bi i kroz reakcije. ma ni posteri da se ne preskaču. elem, možeš li da se pobrineš i za njih, Billy?

8. Gledajte da nam modovi zaključaju i ovu temu, pa da se poubijamo lolo

9. ova se ne zaključava kolko god srali - tako su meni rekli kad sam prvi put pitao gde smem da kenjam šta god hoću i posle tri dana sam bio banovan prvi i jedini put na Vuki :)

10. Оће неко да правимо петицију за враћање оне беле верзије сајта? Изгледа да је Кајзен решио уролошке проблеме чим је оправио баг са пратиоцима, нешто тамо са реакцијама и променио аватар.

11. Издржавам предлог!

12. Мене боли курац како изгледа сајт, ал волим да будем прихваћен у друштву па ћу да потпишем ту вашу петицију.

13. Nemoj, Bačje to da pominješ, kumim te! Ona bela Vuka ko apoteka oribana varikinom! Odma mi sterilizacija na pameti! Brrrr!

14. Sad će i tebi neko da stavi Kaizenovu sliku " Boli me kurac, opaaaa" :))

15. Da li je realno bitno kako izgleda vukajlija?

16. Jeste, izgubiš se u belom usijanju!

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.