Разноразно питање

1. Verovao ti ili ne kad je bila ona bela verzija ja na sajt nisam ni dolazio, nisam mogao da gledam ono.

2. Bijela verzija je pišala po ovoj, imala je daleko bolji koncept a i ljepše je izgledala, daleko ljepše.
    Pluš što je bila funkcionalnija.

3. Па може мало да се стилизује, мсм мало зеленила ово оно... Опет, мени је све једно, ал може да се нађе компромис ако би се мало поразмислило о свему.

4. i ja sam za belo. i deci kisele.

5. Mudro zbori Enemi, mislim što ne bi mogla vaka boja da se ubaci?

6. ne troluj. vidiš li da se ovje ozbiljno raspravlja?!?

7. Nije problem u boji, nego u ljudima. Ako se vrati bela verzija, neće se povećati čitanje definicija.

8. Bijela verzija je pišala po ovoj, imala je daleko bolji koncept a i ljepše je izgledala, daleko ljepše.
    Pluš što je bila funkcionalnija.

А и боју можеш да промениш.

9. Nije problem u boji, nego u ljudima. Ako se vrati bela verzija, neće se povećati čitanje definicija

+1300

10. Šta je bilo funkcionalnije? Video si pratioce, kome su omiljene tvoje defke, pored su bile random definicije (to mi se dopadalo) i ..ne sećam se više ničeg osim onog zaslepljujućeg kreča od boje. Pretraga, šta je bilo više unapređeno? Mislim, zaista pitam, nije da se "kačim" i prpošim, nego me živo zanima, jer ni ja nisam bila ekstra na Vuki kad je ubledela.

11. E sad mi pade na pamet nešto, da li modovi uopšte imaju opciju da obrišu Kaizenovu defku? Znam da ne smeju lolo nego da li uopšte postoji opcija?

12. Kada je uveo belo, opala je posecenost. mnogo.
    Hocu da kazem, da je ovo verovatno jedini predlog koji nema apsolutno nikakve sanse za prolaz.

13. Да ми отворимо тему па да се тамо расправља?

14. Ma samo da je ona bela verzija imala po difoltu ovakvu zelenu boju mislim da ne bilo problema. Mislim oni koji nemaju nalog i dođu ovako da bleje kad vide ono šljašteće kreč belo odma pobegnu normalno da je pala posećenost.

15. bile su i popularne definicije (kada im skor uđe u 10+), bili su i komentari na posterima, bilo je dosta toga. realno, sajt je bio bolji, ozbiljniji, mogao sam da ga upalim đe oćeš i da kolege na pomisle da sam na sajtu za zabavu već da radim neku ozbiljnu analizu.

16. Nije poenta u beloj boji, već bilo kakvoj promeni jer je jako dosadno na sajtu. E sad, činjenica je da je navika gadna stvar i razumljivo mi je zašto su ljudi masovno odustajali od bele vuklajlije, ali je isto tako činjenica da je bela vukajlija možda najbolje odrađeni domaći sajt.

17. A suviše je ličila na onaj "Žargonaut", majke mi! To mi nekako ...ko da porediš kurje oko i tortu!

18. Да ми отворимо тему па да се тамо расправља?

19. Ja sam konkretno zbog boje prestao da dolazim na sajt, smetalo mi ono a znam još dosta ljudi koji su isto zbog boje batalili. Kad bi Kaizen ostavio ovu boju (ne znam koliki problem to može da bude) i vratio onu verziju sajta mislim da se niko ne bi bunio.