Разноразно питање

1. Remac ima točkiće :)

2. To i ja isto pitala, zapratila lika, sviđa mi se kako piše, i onda vidim da je banovan zbog kreativnosti trajno.

3. Dobra fora poster, nije trebao trajni...

4. Мени ово пресмешно.

Додуше било ми је док нисам мало боље погледао, ова Смаретова слика у средини је преболесна.

5. Ма дај бре... Мани ме такви' мозгова.

6. Ponavljam po ko zna koj put. Profilne slike Vukajlije su napravljene u obliku Nika Vujačića. Kajzen zna šta radi :)
    http://x.vukajlija.com/images/fallback/avatars/medium_default.jpg?1345101693

7. Poster je do jaja. Uopšte nije trebao ban.

8. Ја немам појма ко је тај Ник Вујачић, је л он чувен само због тога што има мањак руку и ногу или је урадио још нешто ?

9. taj vujicic drzi motivacione govore po celoj planeti o tome kako moze da se ima zivot cak i ako nemas visece delove..

10. http://www.dodaj.rs/f/3D/10U/4jlk08ps/dokinsmunja.jpg

Hahhaha, kolko je ovo dobro. Koliko vidim, najblaži je bio prema Remcu, on ima neke patrljke, neke kosti za razliku od drugih, ili je to zato što je na slikama u majicama kratkih rukava pa nije hteo da ih krati nego namerno da kosti vire ili ga posebno gotivi.
    Ali svaka slika je pobeda jebena haha, pogledajte! Faca svratio malo u teretanu posle propovedanja Hristove vere. Remac se otkinuo na nekoj svadbi naslonio ogoljenu kost na naslon, da bi sutradan otkrio da mu je neko švrljao po kolima, a on ne može da ih opere jer jbg nema ruke. Brus koji je svojom bistom bori protiv pedofila i Smarko koji nakon nosanja kurca na faci pada u sevdah i diže zamišljene ruke u vis.

11. e ko je koj od modova ovde? msm okej za ove sto je nabrojao gospodin sto je postovao iznad znam...
    EDIT: koja su prva 2 moda?

12. Pročitaj Banderasov post, kazaće ti se samo.

13. Poster se posmatra kao parodija na odabrani u vezi Nika Vujičića, u tom kontekstu je duhovit, kao i kada se uzme u obzir stil komentarisanja samog autora. I naravno da ne može da bude svima smešan jer nisu svi upućeni u priču koja ga prati. Zasebno deluje uvrnuto, ali kada bih zamislila da sam moderator, bio bi mi još smešniji. :)
    I sam potez pravljenja tog postera je nešto genijalno jer je autor prethodno moderatore ugnjavio u vezi postera sa Nikom, kako su licemerni kada je humor u pitanju i sl. haha koji lik :))))

14. Ма јесте, како није. Он као њих зајебава, они га као банују, а нико ту заправо није нормалан. лололо

15. Ал' коректно од њих што су одабрали постер.

16. Naravno da niko nije normalan, zato i nervira ta selekcija. Kada bi bili dosledni, ko bi na sajtu ostao. Zato banuj za vređanje, za spem, a humor ostavi. Eto to. :)

17. A da posmatramo to kao privatne fotografije u posteru, m?

18. Pa ne, nisu privatne ako ih javno staviš na sajt ti sam... Bar tako vidim na temi transfer blama da kažu da nečija slika s fejsa nije "privatna" jer je otvoren album i svako može videti.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.