U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Brate, ove teme su sve uzete sa one teme fotografije vukajlijaša. Ako njima stvarno toliko smeta ovaj poster ja nemam reči.....
To jeste Natnat, ali ja se eto ne bih ljutio da su moj eslike u pitanju, a razumijem da se neko ljuti kad su njegove slike u pitanju - ali da je smiješno, smiješno je.
Kažete da nikome od vas takav poster ne bi smetao da ste vi na njemu?
EDIT:
Meśo, smešno je kad ti neko nacrta magareće uši.
Smiješno je Natnat, posebno zato što je lik to napravio moderatorima, da je uzeo slike nekih ofrlje ljudi s interneta to ne bi bilo to, ali ovako jes. poster nije nešto, do slike je.
http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201209/532463/bista.jpg
Evo, verujem da Mili ne smeta ovaj poster.
чуо сам да има људи који ти откупе фб профил ако има пет иљада пријатеља, јесте чули за тако нешто? да турим неку распалу јапанку на слику и пишем како волим индијце па да се опарим..
Mile, veoma je interesantno kako se uvek pojaviš na forumu kada namirišeš dobru priliku za trol.
Ja sam već rekla, ali opet - ne, ne bi mi smetalo. Ne bi mi smetalo ni da je fora glupa, a kamoli ova. Taj Dokins ih je lepo pitao "zašto ste stavili u odabrane Nika, sprdate se sa hendikepom" zajebavajući se, naravno, a oni su rekli nešto u fazonu "to je humor, šta smaraš". Potez banovanja zbog ovog postera deluje kao neki monopol nad smislom za humor.
A ako ti neko nacrta magareće uši jeste vređanje, porediti čoveka sa magarcem jeste uvreda. A porediti čoveka sa drugim čovekom koji je hendikepiran, nije. Ako smatraš da je strašno i uvredljivo biti hendikepiran zašto onda "Bista Nika Vujučića" u odabranima? Šta se tu onda promoviše osim poziva za sprdanje na račun hendikepa. Dakle, zar nisu sebi skočili u usta ovim banovanjem? Malo. :)
Jebete li vi išta?
Sad nešto razmišljam, kako bi fino bilo da je tu stavio i trenutni Skočimišov avatar. KURAC (IPAK) IMA KOSTI
Ja se ne bih vređala da mi neko nacrta magareće uši, a ni ovo sa bistama ne vidim kao uvredu, nego kao nešto mnogo jadno i nimalo smešno.
ima jedan smiješan fotošop, u pitanju je slika Dr. Jankovića a cara ju je obradio, vrlo je smiješna ali su izgleda obrisali taj post, evo ga ne mogu nać pola sata i više.
nije jadno, mada meni nije ni nesto smijesno.
ali mi nebulozno kako poster o niku moze u odabrane, a za poster o drugim ljudima s istim konceptom (koji su odabrali poster o niku) se banuje. e to je vec jadno.
Moš ti to! :)
Možda zato što je poluplagijat? Kao na istu foru, pa zato...Bolje Maki da pitaš nadležne.
http://i.imgur.com/XLbi4.gif
Лик се на сваком ћошку спрда сам са собом, дакле њега то не вређа.
Модови не дозвољавају да се неко спрда са њима, као што и добар део нас не би (НЕМОЈТЕ ДА СЕ ЗАЈЕБАВАМО! лоло), и ето, шта сад. Субјективни осећај, битна ствар, напољу 27 степени!
Мени је глупо и гадно, бановао бих га свакако, ал добро ја бих бановао сваког. лололо
enemyofthefreeworld nije isto kad se ti sprdas na svoj racun i kad ja uzmem da se sprdam na tvoj racun. ti znas svoju mjeru, a ja mozda mogu da te uvrijedim.
Ма дај, па је л' постоји мера у спрдању са хендикепом?
Једном кад се пређе граница, нема више назад, а овај сајт је прешао давно пре овог случаја. Ал' не можеш ти да вређаш људе који уређују сајт и после тражиш правду за себе. Здрав разум јбт...
Poster je carski, odlicna parodija na sve one komentare za onaj prvi poster o Niku. Covek stvarno nije zasluzio trajni za ovo, samo je bio kreativan. A ovo za privatne slike tek ne pije vodu, moderatori su sami kacili te slike na javnu temu na forumu. Dvostruki arsini.