Разноразно питање

1. Taj Dokins ih je lepo pitao "zašto ste stavili u odabrane Nika, sprdate se sa hendikepom"

Ne sprdamo se mi sa hendikepom nego slavimo čovekovu volju za kvalitetnim životom uprkos hendikepa - oni koji glume dušebrižnike u stvari ističu da je on hendikepiran i povlašćen. Poznajem mnogo ljudi koji nemaju sve mogućnosti kao fizički zdrave osobe i koji ne žele poseban tretman.

A ako ti neko nacrta magareće uši jeste vređanje, porediti čoveka sa magarcem jeste uvreda. A porediti čoveka sa drugim čovekom koji je hendikepiran, nije.

Porediti čoveka sa magarcem možda jeste uvreda, možda i nije, zavisi od tačke gledišta - meni recimo ne bi smetalo da me zgodna cura uporedi sa magarcem kad spustim gaće, ali jebiga, ne može jer nema šta da upoređuje.

U svetlu rečenog, sad da ja pitam: Kako može biti humor da neko uzme moju fotografiju, odseče ruke sa nje i postavi kao poster rugalicu? Pa još napiše i da nemam muda da mu odaberem poster. Odabrao sam mu poster, imam još nešto malo muda, staračkih, ali imam. Obrisao sam mu poster jer prikazuje slike mučenja drugih ljudi. Da je prosto fotošopom obrisao ruke, ne bi ga brisao, ali se dečko ekstra potrudio i da nacrta krvave tragove sečenja.

Naposletku, da otklonim svaku sumnju: ovo je moj poslednji komentar na tu temu. Neću dalje širiti tu priču, a vi izvolite, ako vam volja...

2. Ljudi ne poznaju granicu izmedju fizicki hendikepiranog i mentalno hendikepiranog!

3. Ljudi ne poznaju granicu izmedju fizicki hendikepiranog i mentalno hendikepiranog!

А неке треба и хемијски хендикепирати. хД

4. brate, dal ste ga banovali zbog postera?
    koji lol!

5. ne sede, banovan je zbog konstantne zloupotrebe dobrote članova koji cene dobar humor i mogu da pretrpe zbog njega - da je samo zbog postera ne bi dobio trajni nego par dana, a osim toga, originalni nalog mu ostaje za buduće doprinose sajtu...

6. Citiram dOKINS-a:

Ja sam jednom napravio mnogo smešnu reakciju i banovali su me zbog vređanja. Reakcija je bila o tome da tri majmuna sede za računarom i odabiraju definicije.

Je l' dovoljno ovo objašnjenje?

7. originalni nalog mu ostaje za buduće doprinose sajtu...

Јбт, на крају ћу да откријем да су сви налози на сајту један човек...

8. Veverice, skokni čas do tog komentara pa malo niže pročitaj moj odgovor na taj post.

9. Ne mogu sad da tražim, preko telefona sam, ali i to sam zapamtio.

Nikada ne bismo dozvolili takvo maltretiranje životinja.

Nešto na tu foru. :)

10. Што на овој теми мора стално да се сере о нечему невезаном за разноразна питања?

11. Hahahahahahhahahahahahah. Svi ste carevi. Al' ono - vr'!

12. Што на овој теми мора стално да се сере о нечему невезаном за разноразна питања?

Savršeno pitanje Jebaču.

13. Čiji je SVVitch dupli?

14. To je apsolutno nebitno dok se neko dobro vlada, svako ima barem 2 naloga... Neko se odmara od svog pravog, dok ga neko koristi za akcije na principu uhođenja i koječega...

15. Vlasuljare ti li si?

16. Aman vise i sa duplim nalozima lolo. Kaizene cije su dupli?

17. Aman vise i sa duplim nalozima

lol

18. Gle ovo, dupli nalozi orgijaju o duplim nalozima jebote :D

19. Na ovoj stranici sam jedini ja original, ovo ostalo sve go dupljar :D

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.