Разноразно питање

1. Hvala ti k'o bratu!

2. Je l' može link od reakcije na foru "kad stavlja puder", a u gifu lopatom neko prosuo na glavu sebi nešt'? Poznat i autor i reakcija, bila ja mislim i odabrana al ne mogu sad da nađem nigde.

3. pih, preduhitri me kaunt :)

4. Ako neko dete u mom komšiluku na primer dobije boginje, a ja ih na primer nikada nisam imala, koji su na primer prvi simptomi???

5. zavisi koje su boginje, na primer, obično je prvi znak visoka temperatura, sledi osip i kašalj, najbolje bi bilo da nisi u kontaktu

6. U kontaktu sam svakodnevno...grljenje, ljubljenje, cmakanje, maženje...najebala sam!

7. temperatura i malaksalost, ali ne javi se uvek. najcesce je prvi simptom da se ospes, pa plus visoka temperatura.

8. Dršte mi palčeve...

9. Kad smo kod toga, je l može sidom da se zaraziš oralnim seksom? Mislim, ako ti neka kurva puši kurac?

10. Ti si svoje odprdila.

Aj meni daj šifru naloga, svejedno ti više neće trebati.

11. moze ako ima ranu u ustima.
    koristi kondom.

12. je l može sidom da se zaraziš oralnim seksom

Može ako vam se pomešaju telesne tečnosti.

13. A što god je čo'jek stariji, boginje su opasnije, Dobro, ti Nato, bar prema slikama, nemaš više od 20, pa nije neki problem...

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.