Разноразно питање

1. Mislim, ako ti neka kurva puši kurac?

muška ili ženska?

2. Ma ne može ništa, čito sam i ja tako neke gluposti po netu, samo neka istraživanja sa šnj fakulteta.

3. Naučnici iz Masačuseca su rekli svoje.

4. У филму Дистрикт Б13, како се зове главни лик у филму, Дејвид Бејл. Нисам гледо а друг ме смара. На имдб-у пише само Леито. Има ли презиме?

5. ne.
    parkurčina je on, prezime nepotrebno.

6. Има ли презиме?

Ражнатовић.

7. Leito je i prije zime i poslije zime.

OPAAAA JESAM ŠALJIV!

8. Realno, natnat, na koju foru mogu da vam se pomešaju telesne tečnosti ako ti neka kurva puši kurac?

9. Pa realno, Murinjo, možda posle poželi da te poljubi.

10. Pa ona ima ranu ustima a ti imaš ranu nakurcu i sida ide ko djeca uškolu.

11. da te poljubi.

možda i poželi, sumnjam da bi on poželeo

12. Moze da se zarazi covek sidom preko oralnog seksa.

13. Захваљујем.

14. Хоћете ли, модератори, молим вас рећи свом шефу да поправи сајт јебему звезду даницу, гута постове ко покварен флипер жетоне. Ај капирам да вас боле курац што гута на чету, него немош ни коментаре да пишеш ко човек. Хвала унапред.

15. Koji je TV reporter kod vas najpoznatiji?? Svugdjeviđen, izvještava od EU Parlamenta do otvorenja svinjogojske farme u pripizdini gornjoj, od uragana u Oregonu do talačke krize u birtiji kod Milojka???

16. on mi je više sportski komentator i kao takav najpoznatiji....ajmo dalje...

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.