Разноразно питање

1. Hvala, Vidra... mislim da si sve rekla... :)

2. Рајдеру, је л имаш сестру?

3. Мени криво само што му ја нисам био противник.

4. Sejo_govedo
    Мени криво само што му ја нисам био противник.

Koliko bi ti Vejvu platio?

5. Nemojte davati dupe za crvenu :(((

6. Vukajlija je oduvek bila mesto gde se okretala ogromna kolicina novca radi raznoraznih mahinacija. Prica se da je jedan moderator kucu napravio od odabira.

7. au jebote, vidro u pravu si, nek čovek radi sa svojim para šta god hoće. ali dati pare za neko zezanje na vukajliji? decxko to je mnogo loše.

8. ovo je sve matriks, matriks, matriks, matriks, matriks.....

9. TheWaveRider

Imam sestru... što?

Знаш....ако те дисквалификују из твоје групе..ја сам прошао у лигашки део такмичења..група није тешка..размисли.

10. Ovaj mali sto baca pare... ako, tako i treba, u mogucnosti je... Meni je veci olos onaj sto je uzeo. Decko placa da jebe.

11. Мор'о би се одрећи виршли бар годину дана :)
    Ај кад нисам ту омастио брке, ако неко хоће повољно продајем дефиниције.

12. bolje dati na zajebanciju nego na alkohol i duvan... moje viđenje...

13. Meni je veci olos onaj sto je uzeo.

Зависи колико је пара узео.

14. TheWaveRider
    bolje dati na zajebanciju nego na alkohol i duvan... moje viđenje...

BOLJE NA KONDOME DA SI POTROŠIO, NESREĆO!

15. meni je ovo blago receno jadno. ogavno.

16. bolje dati na zajebanciju nego na alkohol i duvan... moje viđenje...

slika dečka koji se krsti što yeahbatch stavlja

17. bombas

Vukajlija je oduvek bila mesto gde se okretala ogromna kolicina novca radi raznoraznih mahinacija. Prica se da je jedan moderator kucu napravio od odabira.

Увек сам овакве постове схватао као шалу, али сад сам се већ замислио... Наравно, не мислим да ће ико кућу да направи, али од оваквих будала можеш да извучеш нпр. паре за мп3 плејер или тако неке ситнице за одабрану или више њих. Још ако има нека Рајдерица, па да га умочиш.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.