Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Јеботе, зашто све иде преко Росонера?
LIK RADI SVE ZA CRVENKU! MNOGO KUL LIK!
Prežaliću 100 evra jebenih za gorivo i putarinu. Znam kad ih nisam ni imao. Popenio sam izuzetno iako ne poznajem Radijaciju lično, nebitno mi je. Ne može bre tako niko da se ponaša ako je iole normalan.
Balava klinčadija koja nije blagovremeno vaspitana...
ahahaha do jaja
Ne treba Bokseru, tući će se on sam.
šta se dešava ahahahah
Рајдеру, чик ако смеш кеви да објасниш за шта си дао паре.
пхахахахах
nema Vejv Rajdera, sigurno je sada u pregovorima nekim sa Radmilom, ne Šanom, već Topolom
onaj lik neki dan otvorio temu, traži posao pošto ne može da se skrpi da plati ratu za studenski dom ili tako nešto, a ovaj vamo se rasipa na takmičenje u definisanju lololol država duradi nešto!
mogao bih sad da definišem ironiju, xexe
Платио је црвену.
Od nolajferisanja i prodavanja magle ovde može da se zaradi? Good to know.
Koliko bi jedna pametna vukajlijašica mogla fine ki(n)te zaraditi...
jebaće vas zyclon jako!!!!!!!! što meni ne ponudi nešto para za neku stvar ovdje na vukajliji, crvena odabrana definicija i tako to, te tarife... :(
jebaće vas zyclon jako!!!!!!!! što meni ne ponudi nešto para za neku stvar ovdje na vukajliji, crvena odabrana definicija i tako to, te tarife... :(
Ja bih ti ponudio, ali sam sirotinja... a i nemam ništa vredno odabira!
neki su uzimali doping pred takmičenje, pili su nedozvoljena sredstva za povećanje koncentracije.
Slušaj Boxere, nemoj puno da sereš! Dođi slobodno! Mnogo sam se usro! Ne, ne nosim naočare i nemam bubuljice. Ovo na avataru sam ja, i nemam čega da se stidim. Ako oš daću ti i adresu da znaš gde tačno da dođeš!!
A o Radijaciji da ti kažem nešto - dečko je cupi da nema dalje. Iako je '86. godište (upamtio sam), ponaša se kao da ima 14 godina. Dečko koji podjebava na sitno, a kad njemu nešto kažeš ide i kuka. Spreman je da nekome napravi samo takav problem, i posle toga da se obrati tom istom. Neverovatna dvoličnost i preprednost. Teški nolajfer - a vamo nešto prebacuje. Kad kod sam se konektovao, bio je na četu. A da ne pominjemo ona silna slanja PVTova modovima da mu odaberu nešto, a i što je najcrnje odabran mu je plagijat (ona defka Tamo ti je dobar dan). Ako mu, nek mu je alal, kad mu to toliko znači, ništa nisam hteo da komentarišem. Takođe, u svakom postu traži sažaljenje ovog širokog auditorijuma (te rek'o mu psihijatar da mora da se smeje, pa ono...biće da opet vređam, pa neću da napišem). A ide i samo gleda kako da uvali kosku. Ako hoćete da znate, dogovor je pao između mene i Rosa, a potom smo upitali Ciklona jel može - rekao je da može, al da ne širimo dalje. Tako da se nisam popišao po Ciklonu i takmičenju...
Nažalost, Roso se izlajao na četu, a ovaj nolajfer to pokupio i iskoristio da naprave dževu!
Рајдеру, чик ако смеш кеви да објасниш за шта си дао паре.
Sa parama od svoje stipendije mogu da radim šta hoću, bez potrebe da se ikome pravdam. Al bi me bilo sramota od majke, da moram da joj se pravdam što kupujem cigare ili što sam potrošio sve pare za veče na to da se ubijem od alkohola.
Pozdrav i toliko od mene.
Које прженице су у питању :Д
Okači svoju sliku ovde na forum. Lako je reći: "Nemam bubuljice" a tamo umanjeno i ne vidi se. Daj nam veću fotku da mi procenimo jesi li bubuljičav ili ne.
http://jodiariasguilty.com/wp-content/uploads/2013/03/joey-arias-masturbating.gif