Ne znam da li je neko već pitao, za ova slova što je Kajzen uveo, čitam sad kod nekoga, samo kod defki sa više od dva primera, ko je stavljao dugu donju crtu da razdvoji dva primera, to je nestalo, a ta slova između dva primera (odvojena donjom crtom) su sada podebljana, a primeri su spojeni i nepregledni. I ja sam tako razdvajala primere, sada vidim da je sve spojeno i kod mene. Doduše, ako su u defki dva primera onda samo nestane ta velika donja crta, tako da su ipak vidljivo razdvojeni. Pretpostavljam da nema nikakve nade da se to ponovo učini preglednim, m? Zašto i pitam. :)
Ne znam da li je neko već pitao, za ova slova što je Kajzen uveo, čitam sad kod nekoga, samo kod defki sa više od dva primera, ko je stavljao dugu donju crtu da razdvoji dva primera, to je nestalo, a ta slova između dva primera (odvojena donjom crtom) su sada podebljana, a primeri su spojeni i nepregledni, i ja sam tako razdvajala, sada vidim da je sve spojeno. Dodše, ako su u defki dva primera onda samo nestane ta velika donja crta, tako da je ipak vidljivo da su razdvojeni. Pretpostavljam da nema nikakve nade da se to ponovo učini preglednim, m? Zašto i pitam. :)
KAKO SADA IMA RAZMAK?! Kod mene na defkama nema! Bude samo ovaj u sredini iskrivljen ali skroz spojen sa ova dva. Sad ću da pronađem gde sam to primetila, da ne linkujem svoje defke. :D Da razdvajam kao na profilu, tu nema izmena. :D
Daš im tor, oni preljevaju. :)
ја мислио бижутерија хахах
Ne znam da li je neko već pitao, za ova slova što je Kajzen uveo, čitam sad kod nekoga, samo kod defki sa više od dva primera, ko je stavljao dugu donju crtu da razdvoji dva primera, to je nestalo, a ta slova između dva primera (odvojena donjom crtom) su sada podebljana, a primeri su spojeni i nepregledni. I ja sam tako razdvajala primere, sada vidim da je sve spojeno i kod mene. Doduše, ako su u defki dva primera onda samo nestane ta velika donja crta, tako da su ipak vidljivo razdvojeni. Pretpostavljam da nema nikakve nade da se to ponovo učini preglednim, m? Zašto i pitam. :)
http://cdn.memegenerator.net/instances/250x250/37316554.jpg
Haha, Smorka, ubij me ako ja znam šta si htela da kažeš :))
Sad ću pokušati da objasnim, ali moram u posebnom postu da bi se skontalo. :D Ovo se dešava kada ima više od dva primera.
primer1
KAKO SADA IMA RAZMAK?! Kod mene na defkama nema! Bude samo ovaj u sredini iskrivljen ali skroz spojen sa ova dva. Sad ću da pronađem gde sam to primetila, da ne linkujem svoje defke. :D Da razdvajam kao na profilu, tu nema izmena. :D
Smorka... Pola jedan, aj da spavamo m?
Evo, ovde se vidi.
http://vukajlija.com/place-za-mnom/623944
OPA samoreklamna. ;)
smorka, ako si primere razdvajala donjom crtom to je sad pretvoreno u bold i italik, ali pošto nema teksta između crta onda se ne vidi ništa...
U pravu si ti, realno, koga boli klitoris. Q noć. :)
Da sam sad stavila link do svoje defke bila bi to najgenijalnija samoreklama sakrivena u bagu. :P Pozdravljam vas, idem da spavam. :)
popravio sam ti, tačno to je bilo što i rekoh...
Vidi ja nisam i video da je nejkedova defka. lolo
nisam ni ja...
Kad je 1 ujuru nisam baš dobar u multitaskingu. :)
Nemo se ljutiš :) Ionako će te donje crte Kaizen ispraviti već, a ti se džaba nervirala.
Mene više nervira to što je kajzen pre jedno šesedam meseci sklonio bag da postoje prazne defke, upropastio mi odličnu defku. :(