exej, ljudeei, secate se onog boks meca u zivinicama, onaj plakat sto je kacen na smesne slike. Fazon neka dva polupijana lika, retardiranih imena...
KAKO SU SE ZVALEE EDIT PJAF: Naso, Mirnes i Sejfo. Fala meni.
Hvala mada mi nije baš nešto pomoglo... Hoću da otvorim piceriju sa peći na drva al se ič ne razumem.:( Počinjem da prikupljam informacije pa ako neko ima nešto...
Paz ovako, postoje stručnjaci za te peći i odžake. Ne može to svako da pravi. Raspitaj se u tvom kraju.
Protoci vazduha, dima...
Moja preporuka ti je da to batališ jer ti se ne isplati nikako. Loženje+pepeo+prljavština+skupa drva
traži nekog ko će da ti objasni kako se pravi peć za pečenje lepinja za ćevape - za picu ti treba ekstremno visoka temperatura, a to se isto koristi i za pečenje tih lepinja (somuna)... traži majstora za pekarske peći iz Bosne...
Ima čini mi se preko puta mašinskog picerija sa baš takvom peći, peku pice i mnogo dobre lepinje za uz kajmak. Može često da se vidi krupnija snajka kako cepa i tegli drva, u po leta u po zime. Navratiš pa pitaš gazdu ko mu je zidao.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
jebes spavanje kad mozemo ovde da seremo
kad si već spomenuo... saću ja...
Чији је пејџ "Џаст грли тингз" на фејзбуцима? Је л' неко од наших ил' јок?
ЛОЛ, Вокаси, Деветар, има их још али за њих знам веверице.
Фала Цовпа, рекоше ми малопре и на чету.
exej, ljudeei, secate se onog boks meca u zivinicama, onaj plakat sto je kacen na smesne slike. Fazon neka dva polupijana lika, retardiranih imena...
KAKO SU SE ZVALEE
EDIT PJAF: Naso, Mirnes i Sejfo. Fala meni.
ovo?
http://novitalas.com/2012/12/18/hit-video-na-internetu-boks-mec-u-zivinicama/
fala i tebe diskretni, toeto.
Da li se neko razume kako funkcioniše i kako se pravi peć na drva i u pravljenje pizze i tako to? Jel ima neko neku knjigu da preporuči na tu temu?
http://vukajlija.com/forum/teme/43202-ima-li-furundzija-medju-nama#post_1985848
Hvala mada mi nije baš nešto pomoglo... Hoću da otvorim piceriju sa peći na drva al se ič ne razumem.:( Počinjem da prikupljam informacije pa ako neko ima nešto...
Paz ovako, postoje stručnjaci za te peći i odžake. Ne može to svako da pravi. Raspitaj se u tvom kraju.
Protoci vazduha, dima...
Moja preporuka ti je da to batališ jer ti se ne isplati nikako. Loženje+pepeo+prljavština+skupa drva
КО ДА НЕ ЗНАЈУ
ЗАШТО МИ СЕ УСНЕ ВИШЕ НИКОМ НЕ ДАЈУ
PARAM TARA RA RAM
traži nekog ko će da ti objasni kako se pravi peć za pečenje lepinja za ćevape - za picu ti treba ekstremno visoka temperatura, a to se isto koristi i za pečenje tih lepinja (somuna)... traži majstora za pekarske peći iz Bosne...
pa od cigle
Ima čini mi se preko puta mašinskog picerija sa baš takvom peći, peku pice i mnogo dobre lepinje za uz kajmak. Može često da se vidi krupnija snajka kako cepa i tegli drva, u po leta u po zime. Navratiš pa pitaš gazdu ko mu je zidao.
Треба ми број оператера или број на који могу да добијем именик за 065 мрежу у Бања Луку?
Da li neko zna kada će izaći film Nenada Pagonisa?
imenik za 065 mrežu? to postoji?