Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Joj Xenaa..
Kako se zvala serija gde je glumila ona sa ovim njenim likom i nekim crncem tetoviranim maorom, sa brodovima nešto?
Budim se jutros, odnosno sad kad na viberu mnogo poruka i to od raznih ljudi i to mi trazi da posaljem tu poruku dvadeset ljudi da bi mi ostao viber besplatan, jel stizalo jos nekom to? Meni mnogo deluje kao ona sranja koja treba da posaljes na dvaes brojeva i slicno tako da me boli kurac i nisam nista prosledjivao.
posalji ti tom viberu da pusi kurac.
To sam i poslao celoj grupi koja mi poslala tu poruku i neki nije ni obracao paznju i prosledio(Ja kopiro to sto si napisao o slao redom nisam ni citaoo). Al nisam psovao odmah jer neke ljude koji su poslali nisam znao ko su.
Moze ovi iz vibera da mi prihvate i popuse. Ukoliko zelite da vam prihvate i popuse Prosledite ovu poruku na jos 10 brojeva da bi dokazali da ste aktivan. Vas milos
I jos ne htedoh da psujem jer ne znam sve ljude iZ grupe.
A inace bih pomenuo mojih 7 cm tvrde kurčine.
koji kurac se uopšte muvaš po nekim sranjskim sajtovima
Nije sajt nego aplikacija za besplatne poruke i pozive na telefonu. Mnogo dobra stvar.
ahaha meni jutros stigla poruka od par osoba na Whatsappu da isto to uradim, prosledim tu poruku za deset osoba ili će mi od subote naplaćivati 0,01 euro po poruci.
Ako to ne uradim imaću crn znak, a ako uradim imaću plav i whatsapp i dalje ostaje besplatan
viber puši kurac whatsappu
Stiglo i meni i na whatsappu isto to. A jeste on bolji al ja nekako navikao na viber pa uglavnom njega koristim.
ne koristim ta mobilna govna, ja sam ortodoksna Srbenda
ja ne koristim ni internet.dveri!
ja samo pisma saljem
www.m.mondo.rs/cs/a620719/Mob-IT/Vesti/Ignorisite-lancane-poruke-preko-Vibera-i-WhatsAppa.html
Мени преко Вајбера стигла љубавна порука неке Шиптарке, на шиптарском, муку сам мучио док је нисам превео, и разочарао сам се, хоће да се уда.
Meni isto nesto stizalo i ja sve pobriso.
Isto mi stigao i sms da kupim leb.
Al ne mogu da verujem koliko ljudi je naselo.
Da ti nije majka poslala?
da i tebi majka nije poslala onu tvoju ahahahah
Ne, to sam ja poslao majci.
ne, nego mislim na onu šiptarka koja hoće da se uda