Разноразно питање

1. agi,hladno mi je :(

2. ja bih se šlihtao vejvrajderu. ima dobru kevu, možda vam sredi neku redaljku.

3. јел зна неко која ликуша/лик је ваљда на аск.фм-у нешто певао и онда крене само одједанпут да прави фаце и прича: "ђес ба, ша има ба, ша раиш"? нисам гледао до сад а не могу да нађем

4. Hoće li uskoro ono obećano definidžijsko takmičenje u parovima?

5. Надам се да неће.. хД

6. Увек направе хаос на сајту.... хД

7. Radijacija
    Ma ima on moj kurac u bulji a ne zaštitu.

Ovo me nekako uvek nasmeje...

8. Увек направе хаос на сајту.... хД

Ko? Parovi?

9. Hoće li uskoro ono obećano definidžijsko takmičenje u parovima?

kaće Menjam ženu?

10. Јебла вас такмичења, такмичења су срање.

11. kaće jebanje takmičenja?

12. Кад видим та курчева такмичења што сте развезали да силујете дефинисање, пожелим да вратим време и ошамарим самог себе на саму помисао да организујем прво од тих усраних такмичења.

13. Nisi ti kriv, mi smo govna...

14. nisam dao ja mislim nijedan plus na te usrane defke...a vidim svaka je bila u popularnim i imala po 500 ocena...a sve nešto na silu. nabijem na kurac onog ko je osmislio to sve lol

15. dobro si učinilo lutko, ti si kralj jer donosiš dobre odluke

16. оће ли неко да ми наброји природне факторе који утичу на пољопривреду? да ли да рачунам гео. положај? или само рељеф, земљиште и климу? ај помозите, молим вас. треба ми за школицу, нигде да нађем прецизно.

17. Познавање природе, а?

18. приближно. имаш ли одговор, баче?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.