Azza znam ja o čemu se radi lololo
Ti si to mnogo lepše rekla.
Sjebalo se, a ja kremenko, ne znam šta da radim, bem mu lebac! Nervira me pomalo.
E, zahvaljujem, dragi kolega veterinar, mi iz naroda to malo prostije, onako narodski objašnjavamo, priroda je to, ako me razumete. :)
Narafski, draga gospodžice kolezinice.
Da li ste nekada kinuli u snu?
Hvala na odgovoru!
A meni su rekli da kidise na cvet, zato sto je bojama cvet obojeT!
Skidam sa neta neku igru. U 3 fajla je, ali je format z01, z02 i z03. Sa čim to može da se otvori?
Winrar
Игра ли ко Доту овде? Нисам играо одавно, па бих питао нешто некога ко је у току са свим променама...
Па зар није то РАР ? 7 зип, ЊинЗИП, ВинРАР и то.
Је л' прошла тројка ?
ЕСЕ ТО МЕНИ ЧИНИ ИЛИ ЈЕ СЛАГАЛИЦА УВЕЛА НОВУ ИГРУ??
Да, уместо оног повезивања имена и презимена и тога што је мени био чист шит. Ово је као нека врста асоцијација, само оба такмичара учествују, и што више ''трагова'' отворе, то мање поена добију.
Revolucija u "Slagalici"?
Da nije i Milka Canić rekla: "Dobro veče....dragi gledaoci"!!!???
A, pa nemoj tako, Milka je ranije imala uvodne afirmativne rečenice, ali su je dušmani ukinuli.
:pokušava da to zamisli i ne može nikako:
Malo me je sramota da pitam ali ajde. Kako ste?
A vi kako te?
Evo. http://www.youtube.com/watch?v=k-LrbAyg6MQ&feature=related
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
Azza znam ja o čemu se radi lololo
Ti si to mnogo lepše rekla.
Sjebalo se, a ja kremenko, ne znam šta da radim, bem mu lebac! Nervira me pomalo.
E, zahvaljujem, dragi kolega veterinar, mi iz naroda to malo prostije, onako narodski objašnjavamo, priroda je to, ako me razumete. :)
Narafski, draga gospodžice kolezinice.
Da li ste nekada kinuli u snu?
Hvala na odgovoru!
A meni su rekli da kidise na cvet, zato sto je bojama cvet obojeT!
Skidam sa neta neku igru. U 3 fajla je, ali je format z01, z02 i z03. Sa čim to može da se otvori?
Winrar
Игра ли ко Доту овде? Нисам играо одавно, па бих питао нешто некога ко је у току са свим променама...
Па зар није то РАР ? 7 зип, ЊинЗИП, ВинРАР и то.
Је л' прошла тројка ?
ЕСЕ ТО МЕНИ ЧИНИ ИЛИ ЈЕ СЛАГАЛИЦА УВЕЛА НОВУ ИГРУ??
Да, уместо оног повезивања имена и презимена и тога што је мени био чист шит. Ово је као нека врста асоцијација, само оба такмичара учествују, и што више ''трагова'' отворе, то мање поена добију.
Revolucija u "Slagalici"?
Da nije i Milka Canić rekla: "Dobro veče....dragi gledaoci"!!!???
A, pa nemoj tako, Milka je ranije imala uvodne afirmativne rečenice, ali su je dušmani ukinuli.
:pokušava da to zamisli i ne može nikako:
Malo me je sramota da pitam ali ajde. Kako ste?
A vi kako te?
Evo.
http://www.youtube.com/watch?v=k-LrbAyg6MQ&feature=related