Разноразно питање

1. A di da nađem lamelu za njega? :)))

2. Е, је л забранили ови палату поноса?

3. Zabranili "U dupe na vašar"???? :))

4. А добро... А што?

5. Ne može Gica Prasić nikome da garantuje sigurnost. Zato.

6. Ne može Gica Prasić

Мислиш ванбрачни син Слободана Милошевића?

7. А добро, мене ме нешто и не интересује то, ал ми чудно да одложе 2 дана пред параду. Боли ме курац за педере :))

8. Боли ме курац за педере :))

hahahhaa, ovo može da se tumači na više različitih nivoa!!

9. Bolje je nego "Boli me dupe za pedere!"...:-)))

10. Bolje i nego "Ma jebali me i pederi, kad se mešam!"

11. Ouvaaaaaj, na Vuki mi se strana promenila u standardnu zelenu, i na krajevima strana imam neku reklamu za formulu. :) Sad, ja sam pokušala da vratim na plavu al' nešta neće, a pošto sam retard za ove strana podešavanje stvari i tako to, samo bih da pitam, je l' to tako treba? Hvala. :)

12. smorena, kaizen naplatio reklamnu kampanju za devet dana, odi na google i traži ad block dodatak za firefox - kad se instalira neće više biti reklama.

13. E, hvala, Bruce. Nije da mi smeta, sve je jednako pregledno, samo sam htela da proverim da l' je to svima tako. Hvala još jednom.

14. Zasto vredna pcelica kidise na cvet?

15. Kao veterinar, osećam se dužnim da na ovo odgovorim. A i dokon sam.

Pčela se hrani polenom i pergom (prerađeni polen). Polen se nalazi na cvetovima. Pri sletanju, ona svoje jamice na nogama napuni lopticama polena, koji zatim odnosi u košnicu, gde ga, sa fermentima svoje pljuvačke, ubacuje u ćelije saća, glavom mrvi i obrazuje kuglice koje se nazivaju perga. Koristi se kao suplement u ishrani pčela radilica od, mislim, 8 dana, kada im se iz ishrane isključuje mleč.

16. Zasto vredna pcelica kidise na cvet?

E, Crno, a ja 'tela da kažem da svako sa žaokom kidiše na cvet.

17. Ljudi može pomoć, you tube neće da baferuje više...onaj time line se sjebao nešto, klip ide, ali kad stavim na pauzu neće da baferuje unapred, a klip kad se završi i ja ga putim opet, ne vidi se vreme, stoji samo 0:00 a klip ide...zna iko o čemu se tu radi, i kako da se popravi?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.