Разноразно питање

1. Pupak manje al i on je u toj ekipi duplaka. Nije samo spem vec i neko glupo trolovanje a i kad vec jedete govna jedite sa pravog naloga. Ja sam mogao da napravim dupli pa da ovo postavim sa duplog al koji kurac jbt.

2. Bruce, ja sam to rekao na osnovu onoga sto ziclon rece da je neko pod zastitom. A ne treba cackati govna, ako ti je vec u kuci a ti povuci vodu.

3. Ne jed'te govna više kumim vas Bogom.

4. od "prije" par meseci a on se registrovao pre sest.
    Mozgojebisanje

5. Ne znam brate šta se dešava. Crnogorci su mnogo jaki. Da li pare od šverca, droge, jahting prostitucije... Ne znam.
    Znam samo da mi je autor Comi_PG nudio pare da spemujem zajedno sa "crnogorskim" klanom.

6. _AJAX_-e, odoli i budi čist kako ti i ime sugeriše!
    Spemuj, ali za svoj groš!

7. Ovo što je upravo napisao Miša88 u pravosuđu se prepoznaje kao "govor mržnje", a također ima i elemenata krivičnog dela "javni poziv na linč trećeg lica". Oba krivična dela su zakonom kažnjiva i ja se pitam: zašto Miša još uvek nije sankcionisan?

8. a ovo što si ti napisao bobe roče se u običnom govoru zove jedenje govana

9. Kizo, Pezos, Ajaks i kompanija jebiga imaju neki šmerkerski šarm, meru, uklope na genijalno-ludo-inteligentan način fore, ali ovi "a viđu junaka al' se omrnjaučio povr' Cetinja oca mu Samsungom povr' guzice jebem he he" iz neke neobjašnjive želje za pažnjom baš preteraše. Vređaju ljude, ono baš džiberski idu đonom, ono postova što nije vređanje - neukusne fore i suv spem. Ajde da je namalo, nego baš forsiraju. Dobro, rećemo da su duhoviti, da su carevi, i onda nema potrebe više za spemom, mogu nastaviti da grickaju kašičice od espresa i žive u ubeđenju da su jebači.

10. Oba krivična dela su zakonom kažnjiva i ja se pitam: zašto Miša još uvek nije sankcionisan?

Zato što je u pitanju N.N. lice koje vređa N.N. lice. Istraga je u toku, ali istražni organi tapkaju u mraku k'o pijane svinje.

11. Kako ti je mama Lukse je li joj se štucalo danas bilo mi neko društvo danas pa smo je pominjali

12. Plodu mamine ljubavi prema kreku :*

13. ово је за бан

14. Daj paninaro koji ti je kurac? Dal majku da mu spomeneš? Znaš da sam ja jedan od retkih koji ima sa tobom korektan odnos ali matori...

15. Jbg, anarhija ol over vukajlija, može da nesmetano istresa ko šta hoće. :(

16. Ne vidim vrijeđanje u mojem postu, moderatoru, govno jedno iskompleksirano. A da ga pročitaš još jednom, slepče retardirani?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.