Разноразно питање

1. Je l' zna neko kako da podesim da mogu da vidim obaveštenja za komentare na YouTube? Nešto mi tamo izlazi kao podešavanja, i ja klikam i samo mi izlazi sve više i više tekstova i dodatnih linkova, totalni tekstsepšn, ako neko pametan to zna kako ide, onako malo uprošteno, bilo bi super.

2. citat

Koje? Ja ne niti sam čuo da ih iko sakuplja. Jedan komšija mog druga iz osnovne je skupljao spermu u teglu ako ti što znači.

TAIC

samo ako je sperma palada s neba u vidu pahuljica

3. posto i secam se ziveo sam tamo matore kad je pao sneg niko nije mogao da veruje,ko da se ovde aktivira vulkan pa mi smesno secam se kad je pao sneg i svi odusevljeni neverici izlaze ja i sestra se grudvamo i ja je spicim kamencugom u glavu raskrvarim isla u bolnicu ah

4. Jel vama baguje Jutub na hromu kada imate otvorenih tipa 4-5 tabova? Užasno me iritira.

5. probaj sa limunom da gadjas decu sa prozora

6. JEL PALA ATOMSKA BOMBA U SRBIJU? GDE SU SVI? ŠTO SAM SAM NA FORUMU?

7. bratye sami smo na sajtu,ko da je 4 ujutru a ne popodne,aj mi izdrkaj,lolo

8. sad sam video vidru na nekoj temi, idem da je pitam za trojku dok yeahbach ne gleda

9. sad sam video vidru na nekoj temi, idem da je pitam za trojku dok yeahbach ne gleda

10. nece se yb ljutiti :))

11. Koje sve Vukajlije postoje osim www.vukajlija.com? Ja znam za u.vukajlija.com i http://78.46.17.149/ .

12. bila je i m.vukajlija

13. Pomolio sam se Gospodu Bogu za spas ove obične. Biće sve u redu Mešo i Vidro.

14. 1. Koja je fora sa dzelom i kuvanjem sperme?
    2. Do kada ce se tolerisati ovo izivljavanje ljudi po sajtu, em je debilno em nije zanimljivo. Pun kurac duplih naloga koji su kao trolovi a sviraci su kurcu. Podrzavam da se spem donelle tolerise i ovo sto su odbanovani, npr ajax je pravo osvezenje, posle kiza mozda jedan od najzanimljivijih likova, kao i pezos, ollanik al jbt koji kurac sa ovim duplim smaracima tipa Bob rok, deep pupak, smicalica itd. ( mozda je i dupli nekog od njih ali smaraju).
    3. Koji je kurac paninaru, vise mi je bio kul dok se kao dete neko vredjao na jedi govna i prijavljivao za vredjanje nego sad kada je kao kul i ne smeta mu i pokusava na silu da bude zanimljiv, pridruzujuci se gore navedenim?
    Ja da sam moderator i da ne mogu da sankcionisem ova izdrkavanja ja bih trazio razmod. Sad ce rulja da navali na mene al boli me kurac, ne znam ni koji kurac sam pisao ovo, uzaludno je kao i predlozi i bilo sta drugo.

15. стеване, откуд ти да је то крај? то је чини ми се крај 6. сезоне, ја сам скоро одгледао, пре пар дана, ал' нисам уопште сконтао да је педофилчина матора, немају речи никакво скривено значење. ако је то онај матори што га хаус после накљука морфијумом кад су у карантину због изгубљене бебе.

ја капирам да прича о својој ћерци, да је она била најлепша шестогодишњакиња, пошто је тад отишао, и онда је њу звао. ваљда.

16. Milos-88
    1. Koja je fora sa dzelom i kuvanjem sperme?
    2. Do kada ce se tolerisati ovo izivljavanje ljudi po sajtu, em je debilno em nije zanimljivo. Pun kurac duplih naloga koji su kao trolovi a sviraci su kurcu. Podrzavam da se spem donelle tolerise i ovo sto su odbanovani, npr ajax je pravo osvezenje, posle kiza mozda jedan od najzanimljivijih likova, kao i pezos, ollanik al jbt koji kurac sa ovim duplim smaracima tipa Bob rok, deep pupak, smicalica itd. ( mozda je i dupli nekog od njih ali smaraju).
    3. Koji je kurac paninaru, vise mi je bio kul dok se kao dete neko vredjao na jedi govna i prijavljivao za vredjanje nego sad kada je kao kul i ne smeta mu i pokusava na silu da bude zanimljiv, pridruzujuci se gore navedenim?
    Ja da sam moderator i da ne mogu da sankcionisem ova izdrkavanja ja bih trazio razmod. Sad ce rulja da navali na mene al boli me kurac, ne znam ni koji kurac sam pisao ovo, uzaludno je kao i predlozi i bilo sta drugo.

17. Koji kurac Dip pupak? Ima 20 postova na forumu i šatro te smorio spemom. Nemoj.

18. Ја све ово исто напоменуо пар пута и рекли ми да не будем превише озбиљан и да искулирам мало. Од тад сам ушао пар пута на Вукајлију. Једноставно, није то иста Вукајлија као она од прије пар мјесеци.

19. Ja da sam moderator i da ne mogu da sankcionisem ova izdrkavanja ja bih trazio razmod.

A vidiš, ja imam drugačije viđenje - mogu da sankcionišem, ali to ne želim. To ti je kao staro govno, što ga više čačkaš - više smrdi...

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.