Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Tačno tako. Joj, što zamislih situaciju:
-Pričajte mi o vašem detinjstvu i na osnovu toga ću ja nepogrešivo zaključiti zašto ste se goli posipali brašnom na Trgu Republike.
-Ali ja sam performans umetnik!
Ajde, Rade, tehnomanseru, sa srećom!
Kako sad da oživim svoj nalog star 8 godina? Moram li sve ispočetka?
First to set you up for success, you need to make sure the Google account that your YouTube account is assigned to is already a page manager of your Google+ page. If it isn’t, you can set that in the Managers section of your Settings.
After that, just follow these 5 simple steps and you will have merged your two profiles:
Make sure you are logged into your Google Plus page and your YouTube channel
In the upper-right hand corner, go to Settings
Under your Account Information, click on Advanced
Choose to Connect with a Google+ page (beta)
Confirm your request
After that has been done, you can go to your Google+ page and see the new YouTube tab added to your profile.
Rade imaš pvt
Телефон ми се покварио. Не могу никога да зовем и не могу да примам позиве и шаљем поруке, кад неко мене зове, оператер каже да сам недоступан а мени упаљен телефон. Када ја неког хоћу да зовем, изађе ми not registered in network. Ne mogu da se povezem na nijednu mrezu. Da li ste imali sličan problem?
stavi drugu karticu u fon, ako se i dalje tako ponaša kvar je na telefonu
Урадићу то чим нађем други стари телефон. То ми се у ромингу десило, мислио сам да има везе с тим али данас, кад сам се вратио, исто. хвала
стеване, откуд ти да је то крај? то је чини ми се крај 6. сезоне, ја сам скоро одгледао, пре пар дана, ал' нисам уопште сконтао да је педофилчина матора, немају речи никакво скривено значење. ако је то онај матори што га хаус после накљука морфијумом кад су у карантину због изгубљене бебе.
ја капирам да прича о својој ћерци, да је она била најлепша шестогодишњакиња, пошто је тад отишао, и онда је њу звао. ваљда.
На крају се односи на његов живот, мада може и на епизоду... Углавном, нисам мислио на крај серије. Било ми је чудно што је напустио жену и ћерку, и није је више видео. Мислим да је слагао да је био са ученицом, зато што би онда бар некад посетио ћерку. Сад нисам сигуран ни у шта, покушаћу да изгуглам нешто.
Допуна: Читао сам сад нешто и мислим да сам дефинитивно погрешио.
лоло
Ne mogu da se isključe linkovi u komentarima još uvek, kažu da su primetili da su zasrali stvar i biće popravljeno.
S'oproštenjem i izvinjenje svima u napred ali moram da napišem ovo.
Ovaj Brus, da je mlađi tipa 20 godina, ja kapiram da bi on Smorku pocepao ko šašav novine da se tako figurativno izrazim. Eto, izvinte još jednom jebiga. U krajnjem slučaju se vidimo za 3 dana :)
Edit: Ovo je obostrano odma da kažem, ima tu nešto kao između mene i komada 1974.
хахахахаха
hahahahahahah
Jedna državna granica i iljadu kilometara, u najmanju ruku :)
AL TE ZAJEBOOOOO
Nije mi bila namera.
Nemač si pojma Valdemare. Idem samo da položim kravama pa ću da ti objasnim do kog smo stepena stigli, uopšte nije naivno.
Е, баш лепо...
Ne bih Bokseru, ja nežno obljubljujem i uvek uzvraćam višestrukim orgazmima. Nisam ni pre 20 godina ni jednu cepao kao šašav novine.
Ah, da, Smorka je jedno izuzetno dete, kapiram da će neki klinja biti veoma srećan u životu :)
Jao Lisico :)
Sad čeka da se inbox nakupi sisa sredovečnih dama sa sajta kad vide koliki si smeker i ljubavnik :)
Hahahaha, džaba sise u inboksu, moj libido je u potpunosti angažovan, nemam viška za demokratsku raspodelu :)