ni za šta posebno no eto da slikam svadbe, sahrane i ljude dok pate, familiju, livade
ovo me podsetilo, pokazuje mi drug neke slike sa nekog krštenja a ič me ne zanimaju, a vidim lik usliko telefonom 400 slika sa krštenja...i ja gledam a on perverznjak sliko neku babu u kolicima, al baš izlomljenu od neke saobraćajke...glava joj je na mestu kolena, ruka visi iza kolica i tako...a on kreten nije mogo da se kontroliše pa kao slika krštenje a ustvari slika tu babu
Znam da ima hatebook, i registrovan sam tamo, ali nije zaživelo. A šta znam... ko bi to sve radio? Jer ja ne znam da pravim sajt, mogu da budem samo kao neki kontent kreator/savetnik.
Ozbiljna je to stvar, jebi ga, ne smeš nikome da pretiš i budeš nasilan, a teško da možeš da se kontrolišeš...
Bar neki blagi hejt da možeš da baciš javno!
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Džaba, Vidro, kad si zadnja na strani.
Mukica :(
Nego ljudi treba mi foto aparat od nekih 200-250 E, ni za šta posebno no eto da slikam svadbe, sahrane, familiju, livade...razumije li se ko u to?
ovo me podsetilo, pokazuje mi drug neke slike sa nekog krštenja a ič me ne zanimaju, a vidim lik usliko telefonom 400 slika sa krštenja...i ja gledam a on perverznjak sliko neku babu u kolicima, al baš izlomljenu od neke saobraćajke...glava joj je na mestu kolena, ruka visi iza kolica i tako...a on kreten nije mogo da se kontroliše pa kao slika krštenje a ustvari slika tu babu
Čovek se uči dok je živ, možda to ne znam, ali u drugim stvarima sam... dobro, nisam u čemu dobar, ali opet tenks :D
NEMA NA ČEMU
Ovo, a, Kralslere:
http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201107/186777/nisam-ginekolog.jpg
Eheheehehe, Matić...
Ko je prosuo priču da mi je guzica slana?
Što mi brišete definicije? :( Pitajte Brusa ako ih ne razumijete, on se u umjetnost razumije.
Boli me uvo, umrijećemo i ja i vi nekad pa ćemo viđet ko će dobit posmthumna odlikovanja.
je li autor semjueleldzekson promijenio nadimak
Jeste, mislim da se zove Semi, ćirilicom.
Ima li zainteresovanih da pravimo domaći hatebook?
Hoću ja.
Sta mu to dodje?
Ti si Čače koliko se sećam to već negde predlagao, tražila sam i nisam našla.
Ali domaći isključivo i bez poznatih ličnosti!
Znam da ima hatebook, i registrovan sam tamo, ali nije zaživelo. A šta znam... ko bi to sve radio? Jer ja ne znam da pravim sajt, mogu da budem samo kao neki kontent kreator/savetnik.
Ozbiljna je to stvar, jebi ga, ne smeš nikome da pretiš i budeš nasilan, a teško da možeš da se kontrolišeš...
Bar neki blagi hejt da možeš da baciš javno!
Ovo Grofe
http://www.mondo.rs/a608227/Mob-IT/Vesti/Drustvena-mreza-za-hejtere-Hatebook.html
Stvarno ozbiljna, oće da te tuže, bagra.
Da li bi nam Kaizen dozvolio da napravimo podsajt? :))
Ako se boji Pujo Šotke, sumnjam da bi ovo dozvolio.