ja pre mesec,dva vadio novu,dosta brze nego prosli put i nema guzve nikakve...2008. kacam vadio cekao sam ceo dan jednom(bukvalno)a nisam ni izvadio zbog pada sistema,a onda nedelju dve kasnije,dosao u 3 ujutru tamo prvi na red i posmatrao stampedo iza sebe jebeno
treba mi SAMO kutija od nekog xboxa, soni plejstesna ili nekog racunara/konzole, kao poklon za druga. Nema neko slucajno ideju gde mogu da nadjem to? btw zivim u Zajecaru, tako da nemam bas odakle da kupim samo kutiju, ima par prodavnica sa racunarskom opremom i tim stvarima, ali ne bi oni prodali nesto tako...vise sam mislio na netu ako ima da se kupi negde ili nesto...
Nema, trazio sam :/ vise sam mislio na netu ako ima da se nadje, ili ako neko od vas hoce da zaradi novce na kutiji od konzole/racunara/zna nekoga ko hoce...
idi na ove tri crtice u gornjem desnom uglu, desno od ove bukmark zvezdice, udjes tu u setings, pa na extension i tu ces naci gomilu nekih gluposti i samo ih stikliraj i obrisi
al ne da ih vadis nove,nego da ih poneses tamo
ja sam nosio sve te papire...al brze mnogo traje nego pre 4,5 godina sve to...
moraju opet svi ti papiri+licna karta
To i mene buni.
fora s čipom je da ti lakše promene podatke ili adresu, ne znam da li treba poneti nove papire, bolje pitaj tamo nego ovde
ovi postovi random razbacani, znači moraju papiri samo se sve kulturno završi.
ja pre mesec,dva vadio novu,dosta brze nego prosli put i nema guzve nikakve...2008. kacam vadio cekao sam ceo dan jednom(bukvalno)a nisam ni izvadio zbog pada sistema,a onda nedelju dve kasnije,dosao u 3 ujutru tamo prvi na red i posmatrao stampedo iza sebe jebeno
kako bre opet papiri? pa jedna od fora sa tim čipom je bila i ta da se lakše produži?
Kod Romulanaca na buvljaku?
treba mi SAMO kutija od nekog xboxa, soni plejstesna ili nekog racunara/konzole, kao poklon za druga. Nema neko slucajno ideju gde mogu da nadjem to? btw zivim u Zajecaru, tako da nemam bas odakle da kupim samo kutiju, ima par prodavnica sa racunarskom opremom i tim stvarima, ali ne bi oni prodali nesto tako...vise sam mislio na netu ako ima da se kupi negde ili nesto...
Nema, trazio sam :/ vise sam mislio na netu ako ima da se nadje, ili ako neko od vas hoce da zaradi novce na kutiji od konzole/racunara/zna nekoga ko hoce...
Je l prevara u braku krivični prekršaj, može l žena da tuži muža za preljubu i obrnuto?
nije krivično, ali je osnov za razvod
е људи, имам адблок и све је радило добро док јутрос нисам упалио комп и почеле ове глупости да ми искачу. избрисао сам га и поново инсталирао али опет исто. како да вратим ствари на нормалу?
http://www.dodaj.rs/f/j/l6/4pRaJPa0/zaastooo.png
и
http://www.dodaj.rs/f/1E/JA/1q2lkjQg/zasxto-mi-to-radisx-dech.png
probaj da skineš kukije
addblock
имам адблок и избрисао сам све колачиће, не помаже
idi na ove tri crtice u gornjem desnom uglu, desno od ove bukmark zvezdice, udjes tu u setings, pa na extension i tu ces naci gomilu nekih gluposti i samo ih stikliraj i obrisi
ма имам свега пар екстензија, њих сам имао и до сада па је све радило нормално.
не знам који му је курац одједном
Može neko da mi linkuje sliku, ali samo sliku onoga lika "Pišete gluposti."