Разноразно питање

1. Imaju li gde na netu kvalitetni prevodi Marlijevih pesama?

2. Pitaću Feta kad ga vidim.

3. Bensedin ili bromazepam? Koji lekić bolje utiče na vas?

4. Јел ја ово трипујем или сви гимназијалци имају професионалне фотоапарате и слике са минимум 160 лајкова ?
    Код које код да сам сад ушао на профил свака је таква јеботе... Бедак, црњак

5. mene bolje radi bromazepam. Popijem dva komada i fin sam.

6. Јел ја ово трипујем или сви гимназијалци имају професионалне фотоапарате и слике са минимум 160 лајкова ?

mhmm, sad su svi prokurčeni gde je profi aparat obavezna oprema.. koliko evra plaćen, toliko lajkova, koji im mnogo znače
    takođe sam gimnazijalac, nem nikakav aparat, dajem pare za druge stvari, nešto što mi neće služiti samo za slike na njivi gde mi vetar kosu nosi
    mada njih uglavnom boli tuki, to tata finansira, ne iz svog džepa

7. Али брате, нема девојке која нема испод 160 лајкова.. Ушао сам сад код њих 25 сигурно да бих проверио и стварно је тако лолол

8. Да ли овај свет има крај и да ли је љубав слепа? Посто сам хејтер качамак им поједем.

9. Занима је још нешто.. Ако неко ко је 99 годиште и стави у опису слике неку страну песму за коју ретко ко чује, да ли он стварно зна речи те песме и заиста је пева својим миомирисним гласом или је то само простачко ретардирани зонфа да се покажу да знају енглески мајке им га спалим?
    Ево нпр. ко слуша ове идиоте http://www.youtube.com/watch?v=nY-Xk3sGr6Q ?

Боље ово да је ставио http://www.youtube.com/watch?v=HuwdpcQKTYA
    него шатро ове цигане из гета што моле за чашу воде

10. Pohovani, da te pitam nesto, ti bese pises i tako to.
    Oces li bolje da pises ako ti kupim parkera?
    Ili noviju verziju vorda instaliras?

11. Не пише он сад, распуст је.

12. de nadje ovo,jbt lolo
    drzao bi ga gajbi ja

13. Razumije l se ko u zlato, cijene, brojevi na lančiće što su ispisani i to?

14. Наишао сам прије на јутјубу на коментаре који су гласили само "прељепо" и оплак'о сам. Је л' то била нека организација одавде и којим поводом?

15. cena unce zlata je oko 150 dolara....unca je valjda 31 gram

a jedan karat tezi 0,2 grama

jako se dobro razumem u to.

16. Istekla mi je lična karta koja ima onaj čip na sebi. Zanima me da li neko ima proverenu informaciju da li treba ponovo da vadim one silne papire, izvode, državljanstva, slikanje i ostalo, ili samo treba da dođem sa tom ličnom u sup i rešena stvar?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.