Разноразно питање

1. dosadi posle 5 god ovo

Nisi se ti nešto ni preterano načitao za tih pet godina ;)

2. uvek se neko raspekmezi kada nekog banuju.ko da je umro.cisto sumnjam da bi vecina komunicirala u ril lajf varijanti kao sto komunicira ovde.negde sam procitao da na internetu mozes da budes sta hoces,a da vecina izabare da budu drkadzije.a najbitnije je da se ljudi ne personifikuju sa svojim internet nalozima.

3. ili bar udari kurcem u celo.

4. uvek se neko raspekmezi kada nekog banuju.ko da je umro.cisto sumnjam da bi vecina komunicirala u ril lajf varijanti kao sto komunicira ovde.negde sam procitao da na internetu mozes da budes sta hoces,a da vecina izabare da budu drkadzije.a najbitnije je da se ljudi ne personifikuju sa svojim internet nalozima.

da, ban je bezveze. trebalo bi da postoji opcija da kad klikne moderator na dugme a ono izadje ruka iz monitora i opali samar.

5. kod pojednih bi se covek nasamar'o obzirom koliko imaju naloga.

6. vidi, izvrnuo mi vukajlija postove.

7. trebala je da ostane ona tema za prijavljivanje da se vidi ko je takva pickica kojoj se ovde povrede osecanja anjnjnj
    imate ozbiljnih problema i ko sto rekoh jedino mozete da se druzite s penzosima

8. Nisi se ti nešto ni preterano načitao za tih pet godina ;)

samo definicije, postere i slicice slabo. a i sta ima da citas, nakon nekog vremena, procitas naslov i prvih par redova i odma znas dal vredi citati :)

9. a i neke definicije bas i ne zasluzuju minus, vec samo da ih zaobidjes, ko govno :)

10. meni je 85 posto postera za minus

11. И 100 посто другог садржаја.

12. meni je 85 posto postera za minus

80%, ako cemo da budemo tacni

13. trebala je da ostane ona tema za prijavljivanje da se vidi ko je takva pickica kojoj se ovde povrede osecanja anjnjnj
    imate ozbiljnih problema i ko sto rekoh jedino mozete da se druzite s penzosima

Ovo nikada nije bio sajt za napušavanje svih redom ili onoga ko ti malo stane na žulj.
    Jel razumijete vi to? Ovo je sajt da se ljudi opuste, vide nešto zanimljivo, pročitaju nešto zanimljivo, vode neku diskusiju na forumu na temama koje ih interesuju.
    Ovo nije sajt da ti dođeš nadrkan i hoćeš da se svađaš sa nekim jer ti se eto tako svađa i psuje svima.

14. Previše liberališete po mom mišljenju...
    Svako ko dođe na ovaj sajt i ostane duže od mjesec dana tu zna šta treba da očekuje.
    Da postoji tolika potražnja za sajtom na kojem bi se pisale definicije i ljudi se ponašali kao prosječan liberalista vjerovatno bi već bio napravljen i zamijenio vukajliju.

kod pojednih bi se covek nasamar'o obzirom koliko imaju naloga.

Daj primjer jednog i smatraću da si upravu.

15. Daj primjer jednog i smatraću da si upravu.

kenjam ja,imaju svi samo jedan.

16. Vidiš ja ih imam preko 30 ali samo sa jednog sam ulazio u zadnje vrijeme kekeke

17. onoga ko ti malo stane na žulj

Ma vaaaaaži. Nikad nijesam nekome opsovao majku na sajtu osim tipa kad kažem "E jebem ti mater koji si ti meni kralj" ali bilo je ljudi koji su mi opasno stali na žulj i kojima mi je došlo to da kažem tako da ne vidim šta je problem i ako im se opsuje nešto. Nema svako isti nivo samokontrole jebemu oca.

Inače mene ste 2 puta banovali zbog "provociranja" kada bi mi drugi autori vrijeđali familiju (ili je bilo jednom ban a drugi put valjda neka opomena nemam pojma)
    Tako je jednom bilo i sa Krup. Zmajem. Ja banovan za provociranje a on za vrijeđanje. Nijesmo komunicirali jedno vrijeme i sad smo skroz okej i štaviše gotivim lika i pričam sa njim kao da se ništa nikad desilo nije i sprdamo se sa nekim mojim pokušajima iz prošlosti da budem trol kada se sve to i desilo.
    Isto i sa mnogim drugim autorima koje sam ranije napušavao i/ili oni mene (kapiram da bih čak i jednog čovjeka kakav je Agile možda pozdravio na ulici da ga vidim).
    U prevodu, sve se sredi poslije nekog vremena, nema potrebe da se linčuje jedna strana sukoba kako bi ispederisali sajt dodatno i napravili neku liberalističku sprdnju od ovog mjesta.

18. A da tada niste bili banovani i jedan i drugi misliš da ne bi nastavili da se čašćavate svim i svačim i misliš da bi opet poslije nekog vremena onako opušteno počeli normalno da pričate?
    Eto ja mislim da ban ima tu velikog udjela, banuju te, ako si pametan onda malo prokontaš što ti treba da se svađaš sa nekim i psuješ preko interneta, kad može fino normalno da se komunicira i da provedeš ovdje neko vrijeme da se opustiš.

19. kapiram da bih čak i jednog čovjeka kakav je Agile možda pozdravio na ulici da ga vidim

To što ne pišeš "jebem ti mater" ne znači da ovo nije govnarskije od svake psovke. Loš si lik, mnogo.

20. zato one nubine iz cekaonice mogu da se drndaju i prozivaju yb-a na primer onako sivonjski za samarcinu...i mene su isto nekoliko puta prozivali...ajax je barem simpatican dok to radi i ko sto rekoh vidi se da je zajebancija...

mozda nije svakome smesno,al bitno je da nema losih namera i to mogu garantirati

ovo je forum koji posecuju i gotivne glave i cine ga zanimljivim velikim delom,oni koji to ne mogu da podnesu su uglavnom nezanimljivi i nije ovo za njih...

bili je pametan lik i zna dosta stvari koje prenosi na forum i to podrzavam svakako,al je ispao picka prijavljivanjem ajaxa

ne kazem da je sve u prozivanju,naravno,to je samo mali deo svega ovoga,al bi trebao biti dobrodoslo u nekim slucajevima...

otiso sam,a i smorila spika...

ne delimo isti stav,vi ste sujetni i ja tu nista ne mogu

pokusao sam da vam ukazem na to postavljanje granica humoru nije dobro,mnogo je losije od par kocijasa sto je remac pomenuo koji se mogu spustiti vrlo lako i to je sve koliko mogu da uradim sto se tice ovoga i koliko sam voljan da se cimam

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.