Разноразно питање

1. postavljanje granica humoru nije dobro

Tačno. Humoru.

EDIT:

kapiram da bih čak i jednog čovjeka kakav je Agile možda pozdravio na ulici da ga vidim

A ovo je tako jadno, čak toliko loše prikrivena uvreda, ali namerno loše prikrivena, da bi onako baš upala u oči, a opet izgovorena kao nehajno.
    Dno.

2. Tece mi krv iz nosa posle pola sata trcanja da li trebam da odem doktoru? Ne zajebavam se!

3. Sedni i digni levu ruku u vazduh, pod nos stavi vlažnu maramicu.

Blago savij glavu unazad i sačekaj malo.

4. Prestalo je. HVALA BOGU. Ja se uplasio

5. A ovo je tako jadno, čak toliko loše prikrivena uvreda, ali namerno loše prikrivena, da bi onako baš upala u oči, a opet izgovorena kao nehajno.
    Dno.

Makse mala nemaš pojma sa životom.

EDIT: Oprosti, ja sam mislio da si ti ona Lemaja. Onda samo ostaje ovo "Makse mala"

6. Sunete li se šiiti?

7. Blago savij glavu unazad i sačekaj malo.

Valjda naprijed, to je ionako izgubljena krv...

8. Spasili smo život tako da je sad malo kasno.

9. Valjda naprijed, to je ionako izgubljena krv...

On je rasan se saginjati neće!

10. Valjda naprijed, to je ionako izgubljena krv...

Pa što ako je izgubljena? Da nije šugava možda?

11. Kako sad HVALA BOGU jebogabog, valjda HVALA RADIJACIJI što te savjetovo?

12. Radijacija

Sejving kompjuters and lajvs sins 1986.

13. kapiram da bih čak i jednog čovjeka kakav je Agile možda pozdravio na ulici da ga vidim

Ti da znaš kakav je Agilni čovek pojeo bi ove reči bez soli.

14. Zašto se šarafciger na srpskom kaže odvijač, ako se njime šarfi (vijci) i zavrću?

15. јел вам није фрка вечерас у поноћ да погледате у небо и пожелите да лепри добије пичке? хвала унапред, дивни сте

16. и да, хогаре, то само ви медведи бесни можете шрафцигер да зовете шарафцигер. каже се ШРАФЦИГЕР мајку му, асте шашави

17. Каже се одвијач јер је тако неко решио.

18. kaže se i šrafciger i šarafciger
    jer se kaže i šraf i šaraf, moj pokojni đed (stolar po zanimanju) je govorio šarafciger i šaraf, što sam i ja usvojio kao mali. kad me je nastavnik OTO-a ispravio i rekao da se kaže ODVIJAČ, moj đed (ateista) se samo prekrstio.

19. значи и твој деда је босанац.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.