Разноразно питање

1. Ma bež u kurac ima oni ludi Ropočevci tamo, sa njima kad god smo se bili morali smo da čupamo letve inače izbodu noževima i ćao xaxaxaxaxax

2. Nije mi ništa pričao o tome hahahha
    E, ali spasio me je par puta od mojih :D
    Skoro, ja sam kući on došao kod mene i sprema mi pečene krompire u smederevcu sa senfom preko i još neki začini i kaže on meni "ne diraj ništa pola sata, vraćam se".. I nema njega nekih 45-1h, i ja naravno ne diram, rekao je lepo..
    Kad se vratio, ono crni krompiri hahahahhahah
    Ali izvukao me je kod mojih lepo

3. On je ladovina level expert.

4. Skoro, ja sam kući on došao kod mene i sprema mi pečene krompire u smederevcu sa senfom preko i još neki začini i kaže on meni "ne diraj ništa pola sata, vraćam se".. I nema njega nekih 45-1h, i ja naravno ne diram, rekao je lepo..
    Kad se vratio, ono crni krompiri hahahahhahah

Оставио си кромпире да изгоре?

5. Moze link od onog postera kad pitaju nekog grmalja jel moze rakijica a odgovor je moze jedna maja, maja?

6. http://www.thehatblog.com/lesschatmorehat/wp-content/uploads/2013/07/SXSW-Bucket-Hats.jpg
    зна ли ко де могу да се нађу у бгу капе на овај фазон?

7. Пробај код Кобаза.

8. a može i kod Kineza ili na buvljaku, tražiš kapu za pecaroše...

9. rakune to svaki kinez ima

10. па јебига, тражио сам код пар кинеза и нема
    не бих пито џаба

11. Ima u Zemunu na pijaci. Jedan čiča prodaje, al nisu tako šareni.

12. Imaš ispod Brankovog mosta pored čorba kafea radnju Rope se zove, tamo ima...

13. Иди у Делта шопинг мол Ушће Макси и тражи шешире за чамуге. Не узимај испод 14999 динара.

14. Je l' postoji neka opcija u control panelu (ili program) za obrtanje mesta zvucnika?Da signal za levi ide na desni i obrnuto?Uzeo sam neke sluske koje su mnogo udobnije kad se stave naopacke,a bitno mi je da mi zvuk bude normalno orijentisan zbog Counter-a i jos nekih stvari.

EDIT:

Windows 7 je u pitanju.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.