Разноразно питање

1. ''Попни се на врх па на дно - пани

2. Jebogabog, ja čitav život govorim PAŠĆEŠ. Mislim da PANUĆEŠ nije govorio ni moj askurđel.

3. Прво вози онај зелени понтиак, Арловски. После не знам, шевролет или тако нешто.

4. meni se dopada, ja bi to vozio

5. Ово је неки пластиканер ко трабант, колико сам приметио у серији.

6. au kolko jebe ovaj pontijak!

7. meni izgleda ko pimpovana jugo florida (sto nije pohvalno)

8. Zanima me ko je autor sa najviše banova (na jednom nalogu) kapiram da sam pri vrhu liste sa svojih 32 bana.
    I da, interesuje me ko ima više "trajnih" ja ili pezos? Obzirom da se hvali sa četiri komada.

EDIT: I da, zanima me kakvo je to vrijeđanje u pitanju zbog kojeg sam banovan? Govorio sam i gore stvari pa nijesam banjivan a ne za ovo sranje.

PS: Što se neki autori čuvaju kao bijeli međedi (ne aludiram na Tidrin glavatar). Mislim šta, ako ih uvrijedim idem u baniju a nekima mogu da kažem da im silujem staru hiltovkom u međicu i biće u fazonu "ahahah bravo majstore, neka si mu rekao"

9. Hoću da kupim drugarici knjigu za rođendan a ne znam koju pošto sam duduk za književnost. Ima neko neku preporuku?

10. knjiga ''Badi pas kosarkas'', mnogo je bolja nego sto je film uradjen

11. haha, ja sam bijeli međed
    moć

12. Сасвим случајно имам при руци књигу "Ноћ ђенерала" Вука Драшковића, са посветом. Твоја је за само 1999,00 динара.

13. Alhemičara joj uzmi brate. Vjerovatno već ima ali onda će moći nekome drugome da je ponese za rođendan da ne mora da kupuje poklon.

14. UZMI JOJ 100 EURA
    ADZDAZDADZADZA KAKVA FORA

15. Какве књиге чита девојка?

16. Kupi joj one nijanse sive kako god, ove moje ne ispuštaju to iz ruku.

Ako ti je previše erotično to za drugaricu, bivša moja je volela Lovac na zmajeve i Hiljadu čudesnih sunaca, taj neki fazon. Ako ti je drugarica moja bivša, možda će voleti opet isto to

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.