Разноразно питање

1. ja sam se pomio da je maika moja buducnost, vejv rajderu

2. Zato dajem sebi za pravo da pričam o genetici

sve je to divno, i tih 99 poena su za pohvalu, ali nemoj sebi ciniti medvedju uslugu i misliti da nesto ZNAS. polazis od pogresne premise. genetike kao ispita na MEDICINI. to ti dodje kao neki uvod u genetiku. bukvar. zanimljivosti. s tim geneticar neces biti, to sigurno. moraces jos mnoooogo da ucis posle faxa. ili da zavrsis molekularnu biologiju npr.
    nama je (ne znam u kom gradu ti studiras) genetika bila zanimljiv/drugaciji-od-ostalih ispitcic od jedno stotinak strana, koji mi se ucinio kao nesto cime bih se mogla baviti. ali, dok dodjes do kraja i preturis sve ostalo preko glave, ukapiras prvo da si vecinu stvari zaboravio, a onda vidis da je i to malo cega se secas vec uveliko prevazidjeno i zamenjeno novim otkricima...
    toliko o znanju.

3. Vejv, to što kaže snebivljivaazdaja, to je biologija sa humanom genetikom.
    Tako da govoriti o poznavanju genetike na osnovu tog malog, uvodnog dijela u jednu široku oblast genetike, koji se nalazi u okviru tog jednosemstralnog predmeta je previše, ne sporeći da si savladao jednu knjigu niti podcjenjujući tvoju ocjenu, sve je to za pohvalu, dobro za samopouzdanje u daljem radu. Znam da se taj predmet radi po istoj literaturi i kod nas preko Drine. Nešto što ljudi većeg kapaciteta nauče za 7 dana bubajući od jutra do sutra i dobiju desetku, mada vjerujem da treba i predznanja za taj poduhvat.

4. Stručnjak za genetiku možeš biti ako posvetiš 10 godina života samo tome, a i tada si samo zagrebao materiju. To mi je rekao genetičar, jedan od retkih kod nas. I jeste tako.

Usput mi je rekao da sam građen po grčkim standardima. Peder.

5. Meni je jedan rekao da sam dinaroid. Posle dva šamara mi je priznao da sam međed.

6. naravno da se fokusira na genetiku jer sam vejvrajder je genetski škart.

7. Usput mi je rekao da sam građen po grčkim standardima. Peder.

covek ti se udvarao sa stilom. za postovanje :)

8. Kako god... Nisam rekao da znam sve, rekao sam da bih voleo jednog dana da radim na toj katedri, a nisam isključio učenje, ne samo narednih 1o godina, nego naredni čitav život...
    Medvediću, nešto ne bih rekao da se radi po istoj literaturi, jer se moj predmet zove Humana genetika, nema biologije.

Uostalom, svojom 10om pokušavam da kažem da je apsurdno što pokušava da me ismeje neko ko, kao što pazl reče, nema pojma šta je heterozigot... jer ja sam ipak začeprkao, a vi?
    Uostalom, genetika ne može samo da se nabuba kao anatomija, moraš razumeti to što pričaš. Lik koji je dobio 10 na anatomiji koja ima malte ne 2000 strana i radi kao demonstrator, na genetici kod iste profesorke dobio je 8 iako je samo 200 strana upitanju.

Pozdravlja vas vaš Rašo, i ako imate kakvih pitanja, slobodno pustite PVT, pomoći ću koliko god budem mogao...
    U medjuvremenu, zapamtite da je gojaznost kao i to da li će neko biti depresivan MULTIFAKTORSKI determinisano...

9. dragi raso, ne mozes ocenjivati ljude po tome da li poznaju neki termin ili ne. niti im suditi po tome koju su ocenu dobili na ispitu. bice ti to vec jasno kad porastes...
    anatomija je smor zato sto ne mozes da je povezes ni sa cim i cini ti se da sluzi samo da desetkuje sirote mucenike s prve godine koji nisu navikli da drze toliko podataka u glavi. videces da i te kako ima smisla kad dodjes do hirurgije. jako je bitno poznavati sta se gde nalazi i kako izgleda. ako si tako bistar kao sto se predstavljas, pomozi sebi i vizualizuj. imas na youtube buljuk snimaka sa operacijama. posmatraj po koju za svaku regiju pa se onda vrati knjizi. bice ti mnogo logicnije. ih, gde bi mi kraj bio da sam imala tu mogucnost svojevremeno...
    srecno

nema pojma šta je heterozigot... jer ja sam ipak začeprkao, a vi?

i nemo se vredzamo...

10. Sve je to isto, Vejv. Iste profe, vecinom.

11. gde tacno zivi remac?

12. Jeste, najbolje da ti dam njegovu adresu pa posle u crnoj hronici da čitam kako si ga našao po mom uputstvu :)

13. mislim da nije žuta...ali ima zelenu kapiju.

14. necu reci da si mi ti dao adresu :D
    recicu da je messalina,ioanako mi duguje 200 dinara jer mi je banovala tek uplacenog ktitora trajno

15. Na Fejsbuk piše da mu je Beograd rodni grad.

16. Šta je problem?
    Zaključana ti tema?
    Zaključaće se 100 takvih glupih spemerskih tema ako ih otvoriš.

17. Bila sam tu krenula nešto da pišem... A onda sam se opako smorila jer sam skontala da bih mogla da se ne daj bože uvučem u neku raspravu. Vi sa depresijama budite srećni što nemate šizofreniju. Toliko.
    http://24.media.tumblr.com/tumblr_lbmha5698S1qa0uujo1_500.jpg

Budite kreativni i pridružite se gomili istih takvih depresivnih umetnika u svim poljima.

18. Је л' има неко линк до оног клипа на ком Палма на пинку представља, ваљда, зоо врт, па тера неке ликове из обезбеђења да се млате пред њим?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.