Може бити, Нат. Ја касам се клао са навијачима на форуму Џони ми реко да сам изгубио тад сав утицај на сајту, тако да може бити да сам био утицајан аутор.
Mmoze li neko da mi nadje klip od onog lika sto je kopirao ocene i diplome da je zavrsio neke skole u Svajcarskoj, pa drzi govor. Bilo aktuelno nekad davno...
Шта је било на крају са оним ликом што је убио провалника? Знам да је на форуму била велика расправа о том случају и генерално о законској дефиницији самоодбране.
E, ljudi, ja sam konačno odlučila da sutra odem da printam na majici nešto. Kupila sam i majicu i sve, samo da pitam, je l' ja tu sliku donesem na fleš, pa oni ubace u komp?
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
na koga oni utiču uopšte?
na naslovnu stranu Kurira
Може бити, Нат. Ја касам се клао са навијачима на форуму Џони ми реко да сам изгубио тад сав утицај на сајту, тако да може бити да сам био утицајан аутор.
Смешно.
Зоранах пушила Ничим изазваном на Блогоманији па се ви спрдајте лололо
I ja bio na toj Blogomaniji prošle godine, imao sam utisak da samo ja nisam popušio nikome.
Оће неко да заради 200 кинти?
daj
Е курац, касно си се јавио.
jel gotivite luja lujana?
Mmoze li neko da mi nadje klip od onog lika sto je kopirao ocene i diplome da je zavrsio neke skole u Svajcarskoj, pa drzi govor. Bilo aktuelno nekad davno...
evo pa odavde guglaj: http://itojefizika.wordpress.com/2012/04/25/falsifikovanim-ocenama-dobio-stipendiju/
Hvala, pise tamo ime pa sam lakse nasao.
Шта је било на крају са оним ликом што је убио провалника? Знам да је на форуму била велика расправа о том случају и генерално о законској дефиницији самоодбране.
Verovatno mu je apelacioni sud opalio tries godina...
Pa pustili ga da se brani sa slobode. Valjda još nije došlo do suđenje. Na onog Saška misliš?
E, ljudi, ja sam konačno odlučila da sutra odem da printam na majici nešto. Kupila sam i majicu i sve, samo da pitam, je l' ja tu sliku donesem na fleš, pa oni ubace u komp?
ne moraš, možeš i da im odneseš sliku pa da skeniraju :)
Da, da. Kod koga radiš?