U germanskoj mitologiji, kopriva je bila simbol boga munje. Prema narodnom vjerovanju, munja nikada neće udariti u koprivu, i od toga dolazi poslovica: Neće grom u koprive
Зашто су рецепти за лекове попуњени онако неуредно?
Зато што је докторима пун курац попуњавања рецепата и знају да ништа више од пар жврљотина није потребно да би их апотекар разумео.
Шта је са МБ пивом?
Још увек је ту, доминира у најјефтинијем сегменту пива (Апатинац и Мерак су скупљи, Мастер је ту негде). Имаш да купиш и стакло (од по литре) и пластику (дволитра).
Зашто форевер алоун маторке од 70 година пишу поезију?
Зато што су форевр алоун и фале им дозе курцомицина које нису примиле док су могле.
Хвала војтек, сад су неке ствари јасније.
За рецепт сам нешто слично и размишљао, а што се тиче МБ-а, у мом крају га нигде нема.
Ова два задња питања су више била онако, ал' хвала на одговору.
Шта значи енглески израз ''killing floor'', нашао сам на урбан речнику, али сам слаб са енглеским, па ако има неко ко је стручнији од мене да ми боље преведе?
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
A što grom neće u koprive?
Dabe, ne pomažeš. Molim da mi pomogne neko ko se razume u imena fudbalskih timova.
ja se ne razumijem :) kopiram sa livescore
Kilmarnock - Celtic
EDIT: Škoska Premier Liga, subota 13:30h
EDIT2:
Ajaccio - PSG
Francuska Liga 1, nedelja 17:00h
To mi treba. Hvala. A drugi par?
17:00 Ajaccio ? - ? Paris S.G.
Hvala Dabe. :))) To je to. Pustila poruku.
Molim, i drugi put. Aj sad neko na moje pitanje.
A što grom neće u koprive?
Valjda zato što kopriva žari :)))
Зато што жаре. Није угодан осећај кад те жарне прива. Тако да, вероватно је грому неко објаснијо да то није леп осећај.
Или је можда то нека изрека..
http://www.zzjzpgz.hr/nzl/50/kopriva.htm
Eto ga, wojtek, enciklopedijski. Fala.
Ја имам пар питања:
1. Зашто су рецепти за лекове попуњени онако неуредно?
2. Шта је са МБ пивом?
3. Зашто форевер алоун маторке од 70 година пишу поезију?
4. Шта је то тачно хипстер?
Зато што је докторима пун курац попуњавања рецепата и знају да ништа више од пар жврљотина није потребно да би их апотекар разумео.
Још увек је ту, доминира у најјефтинијем сегменту пива (Апатинац и Мерак су скупљи, Мастер је ту негде). Имаш да купиш и стакло (од по литре) и пластику (дволитра).
Зато што су форевр алоун и фале им дозе курцомицина које нису примиле док су могле.
Имаш негде на форуму. И на Википедији.
Хвала војтек, сад су неке ствари јасније.
За рецепт сам нешто слично и размишљао, а што се тиче МБ-а, у мом крају га нигде нема.
Ова два задња питања су више била онако, ал' хвала на одговору.
Ovo
, što znači to, proburazite me svjetlošću.
Večeras.
Sašto je Vukajlija toliko lejm?
Večeras? Hahahaha. Fala Stevane.
Шта значи енглески израз ''killing floor'', нашао сам на урбан речнику, али сам слаб са енглеским, па ако има неко ко је стручнији од мене да ми боље преведе?