Разноразно питање

  1. Што не вратиш власнику пичко?

    Hteo sam kad sam nasao da ga vratim odmah, ali posto sam ga nasao na Tajlandu, a baca je iz Rusije i pritom je imao password, pa nisam mogao da ga kontaktiram, onda me je zaboleo tuki i u ocima mi se pojavise dolari!

    Ja sam hteo da ga dam za 200e, ali je fazon samo dekodiranje 100-120e, a ako je na crnoj listi onda ni to ne moze, ili moze? Tako da bih ga dao i za stotku, ako ce neko drugi da se bakce sa dekodiranjem.

    A neko mi rece da moze da se proda u delovima za 50-100e, tako da mi to dodje isto, a nema onda frke oko pronalazenja...

    EDIT:
    Ako sam dobro skapirao, onda je 120e za ovaj moj dekodiranje. Hoce neko Iphone5 za 100e? :D

  2. E a jesi probao ti da mu ubacis karticu i da ga koristis, ako jesi sta se desava? I jesi zvao ovaj servis sa sajta da vidis kako ide sa dekodiranjem?

  3. Nisam zvao, otici cu sutra do njih, da vidim sta oni kazu.... Probao je ortak kome sam dao da ga flesuje, i ne cita mrezu valjda...

  4. Znaci da nije sim free. Sad sam malo citao o tim crnim listama i ako sam dobro razumeo najbotnije da ga ne updejtujes jer mu blokiraju imei.
    http://www.isrbija.net/archive/index.php/t-20994.html?s=9fc5a80d8b97f9d03d73e3fc018794c6
    U sustini mislim da bi samo trebalo da se dekodira da bude sim free. Da sam na tvom mestu ja bi sutra otisao tamo i objasnis im i ako je samo to dekodiranje da dekodiras i ostavis sebi fon. A verujem da je oko 50,60 evra dekodiranje.

  5. Mislim da je za ovaj moj 120, jer se vodi kao Azija... U svakom slucaju hvala na info, idem do njih, pa cu da vidim sta dalje. Novci se moraju uzeti !!!

  6. Ko je jebena Ljuba Pantović, i što mi njena famozna familija svaki dan iskače po netu?
    Se nose više u pičku materinu. izmeđuostalog mislim na ovo

  7. Prenosi li neka tv f1 ove godine?

  8. Cek jel ovo bag ili sta kad otovorim vuku kad biram gde cu imam samo
    Odabrane
    Najnovije
    Pratilacke
    Indeks
    dok popularnih nema ista stvar je i kod postera samo sto kod njih mogu uci preko linka http://vukajlija.com/zabava/posteri/popularni a kod defki ne mogu to.

  9. nema popularnih, dakle nije bag.

  10. Zanimljivo, ali kako ulazim u popularne postere iako isto nemam tog linka za odabir i pise mi Popularni posteri a kada otvorim listu nema ga..

  11. zato što više nema popularnih, a postoji komanda koja ti otvori potprogram i prikaže postere koji su najbolje ocenjeni - nikom nije palo na pamet da bi neko išao posebno da ih traži

  12. Ah, sili mi, ne poznajem sam krem našeg društva... Sve sam mogao da pomislim, al da je Ljuba dizač fatalnih težina, i žensko...to teško...mada ima kreativne psovke, svaka joj/mu čast...

  13. Kad odeš na google, ukucaš vukajlija, ponudiće, između ostalog, i popularne postere, dok zanimljivo, nema toga ni za reakcije ni za definicije.

  14. Е, а шта је оно срање што сви клинци сад носе, као неко дрвено срање што се узме у руку и повезано канапом са лоптицом и нешто са тим млате па да се заустави лоптица на том што се држи у руци? Видим пола клинаца овде у Чачку има то говно. У чему је фора, што је толико популарно? Јел то као неки таблет или ајфон за сиротињу?

  15. Nemam pojma, a malopre bas idemo krozgrad i zena me to bas pita, vidimo nekog klinara ima... To.

  16. To je bilo aktivno prije neku godinu, i ove se vratilo ali ne kao prije. Zanimljivo dok neko dijete sebe oči ne izvadi tim.

    http://www.youtube.com/watch?v=_mbdtupCbc4

    Zašto ljudi obožavaju tenis a stoni tenis ko jebe? Zar je zanimljivije gledat Federera protiv tamo nekog popularnog igrača tenisa ili svetskog šampiona u stonom tenisu protiv najbržeg robota? Što Nole ne uzme da se oproba recimo protiv aždaje? Već vidim naslov "Svet(sk)i Nole uništava aždahu gemovima i setovima!"

  17. Jok, reket za stoni tenis na kome je zavezana loptica za stoni tenis. Valjda tako zanimljivije nego zvati ortaka da pikate.

    Eh, kad se setim, počupam sve pertle iz patika, zavežem međusobno i preko stola zavežem za dve stolice, i preko peškir bacim. Kakvi kurčevi butterfly-jevi...

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.