U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Radijacijo, tehnika ne dolazi u obzira jer tako zahtevaju roditelji.
Bruce, tvoji saveti su praktični.
Hvala, ljudi....
(imam još nekoh dilema, ali jednu po jednu da izbacujem)
DAJ IM BURGIJU
https://pbs.twimg.com/profile_images/1518223654/profilka.jpg
I METAR ZIDA
Postaviš nekoliko flaša od sokova, čaše pune vode, rasporediš i neku krivudavu liniju po sobi i kažeš klincima da dobro osmotre kako je sve postavljeno, onda svi izađu iz sobe i ulaze jedan po jedan vezanih očiju da pokušaju da s kraja na kraj sobe pređu, a da sve prepreke preskoče. E, fora je u tome da kada napuste prostoriju posle razgledanja prepreka, sve prepreke skloniš.
Prvo dete uđe samo i muči se da sve kao preskoči, kad završi skineš mu povez i ono se iskida od smeha što ustvari nema prepreka, onda uđe sledeće dete, pa se vas dvoje smejete dok preskače nevidljive prepreke, i tako je sve više i više dece koja znaju za foru i jedva čekaju da vide kako će sledeće da se izvija nad nepostojećim preprekama. To može i sat vremena da traje. Klincima je to baš zabavno!
Prvo dete uđe samo i muči se da sve kao preskoči, kad završi skineš mu povez i ono se iskida od smeha što ustvari nema prepreka, onda uđe sledeće dete, pa se vas dvoje smejete dok preskače nevidljive prepreke, i tako je sve više i više dece koja znaju za foru i jedva čekaju da vide kako će sledeće da se izvija nad nepostojećim preprekama. To može i sat vremena da traje. Klincima je to baš zabavno!
Jebo te,ovo hocu ja da igram! :D
Pojelo mi komentar, ja ovo počinjem od sledećeg rođendana uz kameru i prisutne odabrane roditelje, dede i babe :)
Dobar predlog božsačuvaj, tripozan, valja ubaciti i matorce. Samo paziti na babe da ne izlome kuk
Ovu igru pamtim iz vremena kada sam ja imala osam godina i nikada se posle toga ničeg boljeg na rođendanima nismo igrali i mislim da je ceo razred zapamtio taj rođendan kao najbolji za sva vremena
Ja ću to da uradim kao performans, 'oću života mi!
Bruce koje je tebi zanimanje u stvari?
Natnat, već počinjem da skupljam flaše...hahahah biće urnebesno...
rasni, član sam ULUV-a, performer, konceptualni umetnik, diplomirani ekonomista, popravljao računare, programirao, sklapao nameštaj, radio na građevini, predavao engleski u školi, trenutno sam računovođa, a za koju godinu ko zna :)
Bruce, ja, vala držim svoje zanimanje koje je u skladu i sa diplomom i ne ispušĆam ga.
Vazda se divim ljudima na toj dinamici...promenama i sl.
Jesi upozno marinu abramović ako nisi ne priznajem te za performera!
Count Zero, vodila sam i ja mlađe dete na te dogodovštine (starije ređe jer je odrastao u "doba nepravednih sankcija" i njihovih posledica). I vazda sam se čudila tom bacanju para.
Zato sam i pristala da pomognem mojoj prijateljici.
Tja, mi pravimo po igraonicama već nekoliko godina. Mali stan, ne može se smestiti tipa 20-oro dece nikako. A ovi moji idu svuda, pa nije red da zovemo tipa 5-oro.
Ali kul je ako imate alternativu.
E Brus da te pitam ovako direktno.Da li si mason?Evo ovde miroljub dokazao da su ti kolege članovi masoni pa me zanima da li si i ti ušo u tu organizaciju!
http://www.creation6days.com/diskusije/forum/viewthread.php?thread_id=4&rowstart=16560
Hahahahaah
Nisam upoznao nju, ali sam upoznao čoveka koji je nju koristio kao objekat u svojim performansima dok je ona tek studirala, oblepljivao je selotejpom :)
http://www.dipassage.org/interviews/?id=512
Nisam mason Dušane, ali sam bio član Malteške organizacije, verovatno sam još uvek jer se nisam formalno iščlanio ali ne znam, ne zovu me na sastanke već 15 godina :)
Mislim, da me ne shvatite pogrešno, ne bih odbio članstvo u masonskoj loži, bio bih počastvovan.
Vidi sa miroljubom al kao fol pitaj ga gde se vrbuju masoni jer se bojiš da subliminalnim porukama žele da te privole da se učlaniš