Разноразно питање

1. ау, сад сам нашо

тешко да је оно пунољетно

2. Једна је Мина Ненадовић, за другу не знам.

3. mozda je i cerka onog nenadovica.onog nese.inace,ne znam o kome se radi,al ti glumci i onako svoju decu gurnu uvek na tv.

4. Јесу његове ћерке, Мина и Јана. Шта знам, делују нелоше, мада су берли лигал.

5. Е вако, треба да нађем гуме за бајс ове величине: 28 x 1 5/8 x 1 3/8. Зна ли неко некога ко то наручује па продаје или неку радњу где сигурно има да се нађе, пошто сам 5 радњи обишо, нигди нема?

6. baci oko na totalbike.rs ako ti nije mrsko da naručuješ preko neta.

7. Kako se zove onaj film u kojem su dva lika najbolji jarani od malih nogu i svaki dan su ispred trgovine, jedan ima dugu plavu kosu, a drugi je bradat ako se ne varam?

8. E na to mislim. Hvala.

9. Nema na čemu, svako dobro tebi i tvojima!

10. Е нашо сам гуме које сам тражио, фала лепа и свако добро

11. Ко је бре та Шана, курава нека јбт, само је спомињете у разним комбинацијама.

12. Autorka ove genijalne definicije koja nepravedno nije odabrana
    http://vukajlija.com/sexality/440483

13. Kad će seksaliti na naslovnu.Zaslužuje

14. Neće da mi apdejtuje ono O sebi, klikao sam 20 puta na Pošalji i ništa. Šta ću :srrrk: sad?

15. Kad će seksaliti na naslovnu.Zaslužuje

Nećeš jebati.

16. Sto je obrisana mudo tema :(?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.