moze...nisu ni oni mutavi da ne znaju da ljudi nemaju za leba, tako da je i njima bolje da ti kako tako uzmu tih 16 000 makar i na 3-4 rate, kolko ce ti sami ponuditi, nego da se natezu i tuzakaju sa tobom
Dođe ti Google Nexus glave i 8 mpx kamera, puno megabajta zauzima. Da si imao Nokiju 3310, ne bi mogao da slikaš patike. Sveca je kriva, neka plati pola. kako se bezveze zajeba, tačno i meni krivo zbog tebe. Operateri kod nas, najveće lopovčine, mame im ga njihove...
Dal može postpejd račun u MTS-u da se plati u više rata?
90% sam siguran da može. Ali moraš da ideš da pitaš, po ugovoru, drugi račun kad ti stigne (da ga nisi platio), gase ti sve, i onda čekaju dovoljno dugo da imaju računa da te tuže, a ovako može sigurno da se iskombinuje.
aman...i ako ti ugase broj moraju nekako da ti naplate.....a nije im u interesu da ti gase broj, nego im je u interesu da te drze kolko god godina mogu kod sebe
objasnis im sta je bilo, i neces morati ni da ih molis sami ce da ti ponude da isplatis na rate...
ili reci da nemas i da mozes jedino na rate i kraj price....
ako bas budu bezobrazni platis i vise nikad ne produzis ugovor kod njih
Samo ja ne znam zašto koristite taj vid računa koji može da odvede u minus. Ja sam na pretplat, ali takvoj da imam određeni iznos, koji svaki mjesec dobijem i to ide do nule. Posle mogu da uzmem dopunu i da se dopunim ako mi treba. Najbolja stvar, nema brige da odem u minus.
Samo ja ne znam zašto koristite taj vid računa koji može da odvede u minus. Ja sam na pretplat, ali takvoj da imam određeni iznos, koji svaki mjesec dobijem i to ide do nule. Posle mogu da uzmem dopunu i da se dopunim ako mi treba. Najbolja stvar, nema brige da odem u minus.
To beše ona kontrola troškova ili tako nešto? Nije to loše, al u trenutku kad sam ja sklapao ugovor sa njima nije mi to odgovaralo, ni ne sećam se zašto. :-/
zamisli samo koliko će mafija plaćati ovih mojih stopet kartica što imam, a ne koristim...
kada se.to uvede imacete mjesec dana da.prijavite kartice, poslije toga se gase bez obzira imate li para na njima ili ne.
Napušim se ja svima njima kurca.
EDIT: da ponovim pitanje od pre par strana...
moze...nisu ni oni mutavi da ne znaju da ljudi nemaju za leba, tako da je i njima bolje da ti kako tako uzmu tih 16 000 makar i na 3-4 rate, kolko ce ti sami ponuditi, nego da se natezu i tuzakaju sa tobom
u crnoj gori ne. ugase ti ga ako imas i cent duga.
Pezose, 16000 je samo net u roamingu, bez poreza. Sve kad se sabere, moram da platim 21 hiljadu i nešto, a kad bi to dao na pešes rata bilo bi sjajno.
Mamu im jebem
Dođe ti Google Nexus glave i 8 mpx kamera, puno megabajta zauzima. Da si imao Nokiju 3310, ne bi mogao da slikaš patike. Sveca je kriva, neka plati pola. kako se bezveze zajeba, tačno i meni krivo zbog tebe. Operateri kod nas, najveće lopovčine, mame im ga njihove...
EDIT: da ponovim pitanje od pre par strana...
Dal može postpejd račun u MTS-u da se plati u više rata?
90% sam siguran da može. Ali moraš da ideš da pitaš, po ugovoru, drugi račun kad ti stigne (da ga nisi platio), gase ti sve, i onda čekaju dovoljno dugo da imaju računa da te tuže, a ovako može sigurno da se iskombinuje.
Jes jeben roming i mene sjebo dva tri puta po 3-4000 za dva tri minuta poziva.
aman...i ako ti ugase broj moraju nekako da ti naplate.....a nije im u interesu da ti gase broj, nego im je u interesu da te drze kolko god godina mogu kod sebe
objasnis im sta je bilo, i neces morati ni da ih molis sami ce da ti ponude da isplatis na rate...
ili reci da nemas i da mozes jedino na rate i kraj price....
ako bas budu bezobrazni platis i vise nikad ne produzis ugovor kod njih
Nego, je li odabrala patike?
Taj rad Pezose, tako će i da bude.
Haha, seša ima 13 godina, nema ni kiflu da kupi, a kamoli da mi plati pola računa. :-)
Hah, jeste, jeste. Uzela neke ljubičaste pederske najke. Sisa mala
Čvoku joj pukni :)
prijavi da ti je telefon neispravan i da često sam ode na internet :)
Hah, da da, i tužiću ih za stres koji su mi naneli ovim računom
To beše ona kontrola troškova ili tako nešto? Nije to loše, al u trenutku kad sam ja sklapao ugovor sa njima nije mi to odgovaralo, ni ne sećam se zašto. :-/
Slepi retard pa ona slika sa iznosom racuna sto ste je makli
PROPO
LOL TEBRA
Ima neko neke sajtove za zaposlenje?
Tipa: Infostud, lako do posla ...
Hvala