Разноразно питање

1. http://vimeo.com/93321578
    што нису ову рибу фино подшишали?

2. prijavi da ti je telefon neispravan i da često sam ode na internet :)

Заправо, ово има шансе да функционише... један друг мој био у Паризу на екскурзији, 7 дана, уредно ишао на фејс и зајебавао се и намакао око 12000 рачун... после рекао да није намерно и опростили му. Додуше не знам да ли је МТС.

3. после рекао да није намерно и опростили му.

Wut?

4. Ćale mu u SPS-u, garant.

5. Не знам у детаље јбг, рекао је нешто типа заборавио сам да искључим неки курац или тако нешто. Углавном, опростили су му дуг, вероватно зато што су сконтали какав је деген.

6. Углавном, опростили су му дуг, вероватно зато што су сконтали какав је деген.

Onda će Retard lako da se izvuče lololo

7. je l' zna neko neki voditelj na prvoj, ima užasno sarkastičan glas, šta god da čita kao da se podsmeva iz petnih žila, zna neko o kome ja to? mislim kako se zove taj kralj

8. Haha, duvaj ga Kaunte :-D

Inače, ako ikoga zanima epilog, bio sam danas do MTS-a i proverio sve i jebiga, to su te tarife, nema tu greške. Platio sam sve odjednom, aukurac. Pišaj po sirotinji.

9. Pa na čemu su te odrali? Netu?

10. e, mislim da je matoriji ovaj, znam samo da je uvek u dnevniku i da priča bilo šta da priča toliko sarkastično da zvuči kao da se izruguje svemu živom i neživom :D

u, bre, retarde, ne znam šta da ti kažem... za nauk za sledeći put

11. Vratio sam telefon na fabrička podešavanja ali sad mi na Google Play Store stoji da imam instalirane sve aplikacije koje sam skidao a u telefon ih nema a na Play Store sajt ne mogu da ih aninstaliram. Sve ću slomit.

12. Evo u redu je, našao sam.

13. Pa na čemu su te odrali? Netu?

15 neta u roamingu.

u, bre, retarde, ne znam šta da ti kažem... za nauk za sledeći put

Veliki nauk... :-/

Vratio sam telefon na fabrička podešavanja ali sad mi na Google Play Store stoji da imam instalirane sve aplikacije koje sam skidao a u telefon ih nema a na Play Store sajt ne mogu da ih aninstaliram. Sve ću slomit.

Mešo, nije samo tebi tako. Svima je. Bag neki, bem li ga.

14. Мој брат од тетке, клиња, слао поруке за неки онај преварантски квиз што је био, нешто нокиа н91 а ти шаљеш број од 1 до 91 који су они замислили, мош мислит.

Дошао астрономски рачун, тетка није хтела да плати, сад оће да им заплене ствари изкуће.

У међувремену ухапсили те што су држали тај радио и још неку телевизију, због тих махинација, ал не знам да л тетку још гањају.

15. aj preporučite mi neke zanimljive i korisne ekstenzije za gugl hrom

imam adblok, hover zoom, imgur uploader i vukajlija ekstenziju

16. sto odjenom platio jbt?
    jesi trazio na rate?
    sad budi lud pa kad ti istekne ugovor produzi ga opet sa njima....
    ili ako bas oces sa njima onda im trazi debele ustupke

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.