Разноразно питање

1. Nema na čemu, imam vremena, a volim da pišem :)

2. a volim da pišem :)

Nekih 1458 načina da se to primeti... :)

Знате ли неког ко хоће да купи половне стрипове Загора и Дилана Дога?

Arsene, okači na kupujemprodajem, kupindo, ili tako nešto, video sam lik kolekciju (sa rupama) prodaje za 145 000 din. ne znači da ju je prodao, ali da ne staviš neku šugavu cenu naravno... :)

EDIT: Kad smo kod kupoprodaje, prodaje li ko politikine zabavnike? Ili iznajmljuje li, isti mi đavo... :)

3. Знате ли неког ко хоће да купи половне стрипове Загора

Ja mogu da te upoznam s čovekom koji ih je crtao, živi u selu pored mog, odakle mi žena :)

4. То ми не ради посо, Брусе. Поздрав за човека, у сваком случају. :)

5. Igrom slucaja sam dosao u posed kutije sa 50 kesica slicica MTS FK Crvena Zvezda. Moze li se to prodati i za koliko?

PuppetMaster , pozZ

6. http://www.dodaj.rs/f/1X/z8/2kNJnoOv/mikica.jpg

Ovo je on, ako malo zagledate, Zagor se drži rukom za stenu, a sa druge ruke mu vise svi likovi koje je čovek crtao i maltene dodiruju dno provalije :)

7. Ау. Алал му.

8. E jebiga, ne vidim sliku sto je Brus okacio, verovatno jer je sa fejsa. E sad ja imam pitanje kako da omogucim da gledam slike sa fejsa koje se kace ovde? Imam ovaj problem vec neko vreme.

9. Dionisijo! Nemoj da ispričam kako si išao da ti odseku šurekanju jer hoćeš da budeš žena!

10. Auuu brate, lik jebe. Electrolover, ne znam kako ne vidiš, čini mi se i kad sam of sa fb da se vidi. Ili ti je nešto sjeban gchrome, nemam pojma.

11. Nemam fejzbuk nalog, mada to ne bi trebalo da ima veze. Koristim mozilu, i moguce da je sjebana. Uglavnom pasce uskoro jedan rifres sistema, jebucka me i inace komp po malo.

12. čekaj da dignem sliku na dodaj, promeniću link pa ćeš videti

13. Što se ne vidi slika sada?

14. ovaj do jaja slika, pitaj ga da mi nacrta medveda, psa, gorilu i bika u nekim do jaja ratnim uniformama ko sto nose sho ganovi, i da su kao ljudi, tj da stoje....ko oni majmuni iz planete majmuna....platicu mu 1200 din. ili kolko trazi

15. Fala na INFO svima, mussache javljam se, brate:-)

16. Zna li neko kako se zove obuća (ili ako može slika) koja se u Jugoslaviji nosila krajem 80ih i početkom 90ih, a bila je nešto kao zimske patike duboke. Unutra bile futrovane, a najčešće su bile šarene sa zelenim i ljubičstim dezenima. Onako debele, tople, ali u njima noga bila redovno mokra jer su bile platnene. Pertle bile isto šarene.Pri vrhu vezanja umjesto rupica imale one metalne trouglove kroz koje su išle pertle. Ajd neko od matorijih...

17. To se moglo zvati npr bakandže. Ima pun kurac naziva, al to je jedino čega se sad mogu sjetiti.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.