Okreni 11811 i pitaj (to je 988 nekadašnje). Izdiktiraš joj broj, ona kaže ime, prezime i adresu. Ako je privatno lice. Ako je pravno, kaže ime firme koja se tu nalazi.
Nesto mislim, ako ga nema u imeniku moguce je da neko sa moba zove a mislim da ima program pa da pomocu njega napravis da onome koga zoves pise koji hoces broj.
Nema ni u belim ni u žutim.
Okreni 11811 i pitaj (to je 988 nekadašnje). Izdiktiraš joj broj, ona kaže ime, prezime i adresu. Ako je privatno lice. Ako je pravno, kaže ime firme koja se tu nalazi.
Zar zvanje 11811 ne dođe isto ko provera na http://www.11811.rs/ ?
edit: fala na pomoći zvaću kasnije svakako
Isto ti je proveravao telefonom ili na netu. Ako nema na belim stranama, nećeš dobiti informaciju ni telefonom.
Ma odbijaj taj poziv. I probaj sad ne znam kako ide procedira da ga prijavis telekom srbiji za uznemiravanje.....
Žele bih svakako da prvo saznam ko je, jer mi je u blizini. Ono 5 dana zove po 2-3 puta dnevno, da vidim šta oće čoek/žena.
Nesto mislim, ako ga nema u imeniku moguce je da neko sa moba zove a mislim da ima program pa da pomocu njega napravis da onome koga zoves pise koji hoces broj.
Ma jednostavno podneseš prijavu operateru i završiš stvar.
Plaćaj alimentaciju, nemoj izbegavati svoje obaveze!
Al' onda može da zna da si ti prijavio pa da ti baci bombu..Teška je situacija.
Kad budem uhodio NatNat, zvaću je s telefonske govornice, i to ću otići u Borču da me ne uhvati negde u centru.
Mozda je zasticeni broj nekog funkcionera ili zelenasa kojem dugujes pare. Nemoj mnogo da istrazujes
možda je zaljubljena, pa nema petlju da progovori....
A sto vec kada imas broj ne odes na govornicu ili pozoves sa neke pripejd kartice?
što ne zoveš sa svog fiksnog, ionako zna broj?
Ja sam se te bede od fiksnog telefona odlobodila. Jedino pod prozor da mi dođeš.
Pa nece decko serenadu da ti peva pa da dodje pod prozor da mu ti bacis belu maramicu :)
Šta znam ja...ti stokeri su šašavi.
Odaberi mi ovo Natnat
http://vukajlija.com/da-li-koristis-cigarete/155082
Kako tebi, kad je Energijina?