Разноразно питање

1. Laptop neće da mi se ugasi. Klinem na šatdaun i sve se pogasi osim sijalice na dugmetu za paljenje, i kulera tj komp kao da još radi. I tako može stajati dok mu se ne istroši baterija. Koji mu je đavo?

2. izvadi bateriju i vrati nanovo i resen problem

3. Јесам ја луд или ова и вама личи на мушко понекад?

http://i.imgur.com/tqQeklW.png

4. možda se Arkan prerušio

5. Pakao Juga

Laptop neće da mi se ugasi. Klinem na šatdaun i sve se pogasi osim sijalice na dugmetu za paljenje, i kulera tj komp kao da još radi. I tako može stajati dok mu se ne istroši baterija. Koji mu je đavo?

Klikćeš na sleep.
    Kad klikneš na start pogledaj trebala bi da ima mala strelica pored "shut down" dugmeta.
    Izaberi tu shut down.

6. Је л' зна неко у чему је фора са животним осигурањем, и колико може максимално да се узме кеша ако месечно плаћаш 200 динара?

7. ti nakupiš keša i onda pogineš i tvoji troše pa ti šalju postnetom
    nije loša stvar, moj komšija tako uradio

8. Ja sam u jednom ugovoru kod societe generale video da u slučaju smrti izmnože ono što su uplatio faktorom 10.

edit: možda sam i slagao, ovo 10 je za slučajeve teškog invaliditeta čini mi se, a recimo od 2-5 za smrt

9. kad ubijem radjarda i poginem za dobrobit naših familija, brutalna smrt 10 puta množi seeee, ribe u separeu lože seee
    http://thepaperwolf.files.wordpress.com/2014/01/drop_kick.gif

10. До јаја, значи исплатив бизнис, фазон уложиш у неког 1000 евра рокнеш га и добијеш од 2000 до 5000 евра, је л' се може тако бодовати?

11. Ta životna osiguranja su do jaja ako oćeš da probaš kako se oseća prase pred božić a da ne postaneš prase. Mislim, neće tebe tvoja rodbina da rokne, vaši ste, ali kad god uočiš da te gledaju ispod oka i smeškaju se znaćeš da razmišljaju o tome.

12. Da li postoji neki nacin da se uklone slova sa papira ispisana hemijskom?
    Ili da li postoji neka prezajebana hemijska cija se slova mogu nekako obrisati?
    Pomozite mi, hitno je. Bas.

13. JoHnnY#9
    Ishejtovao sve postere moderatoru.

Jel Agilnom?

14. оће да преправи оцену у индексу сто посто

15. оће да преправи оцену у индексу сто посто

16. sto posto

Spomenko, thx sad cu da vidim koliko mogu da razumem.

17. Ljudi đe ima ona priča o vukajliji što je zaboravih-ko pisao? Podugačka je puno. Dal bi Dankan možda, nikako da se sjetim... Pomaguvajte diskopam to.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.