Разноразно питање

1. U Elit printu ti je B2, 50*70 samo 185 dinara, kolor stampa, a za vece formate po kvadratu ti je 6,5 evra.

2. shta Vi znate kuchko matora

3. hahah...

natnat, ja cu vas zastititi! :*

4. Hvala na savetima, pogledaću to, ne treba mi mnogo primeraka, za sebe štampam.

5. Hvala, sinko, mogu ja jos sama.

6. Lari, to je cena do 5 komada i garantujem ti da nigde u gradu nemas jeftinije.

7. To je 25 fotografija za album, 7 dinara po komadu, isplati se.

8. Pa ako stavljas u album, moze, ali ovo je 150 gramski papir, malo je tanji od klasicnog foto papira.

9. Nema veze, nije loše ni za dokumentaciju performansa.

10. Kad ti bude trebalo, samo mi posalji sta treba i dobijes u koverti vec iseckano.

11. Lari, to je cena do 5 komada i garantujem ti da nigde u gradu nemas jeftinije.

Sjajno, Nato, hvala.

12. Mrzim jebenu elektrostatiku. :D Kad bih probucao da nadjem knjigu iz prve god. mozda bih i resio, ovako blenem kao tele... :D

13. Celt ili Bata Gugi.

14. Можда налети још неко :)
    Ја конто математика највећи проблем на ЕТФ-у :)

15. Deder ti pogledaj pvt, Sejo

16. Казане порави оно жуто да буде на певетеу.... хвала људииии :)

17. http://prntscr.com/52dqj1
    Јел зна ово неко? :)

Ovo je klasičan primer kondenzatora. Imaš dve naelektrisane ploče između kojih je dielektrik. Leva ploča ima vektor električnog pola od sebe jer je pozitivno naelektrisana, a desna ka sebi jer je negativno naelektrisana. Rezultujuće polje između ploča je u smeru desno pa se zato polja sabiraju. Ovo sam uradio na brzinu i bez podsećanja (mrzi me da tražim po kući knjigu i zbirku iz elektrostatike, ko zna gde je), ne tvrdim da je sto posto tačno, ali ovo ti je princip. Koju god knjigu da koristiš, pročitaj teoriju o kondenzatorima i vidi moje rešenje i trebalo bi da ti bude jasno.

http://www.dodaj.rs/f/V/oR/47m1Pk6x/20141102210940.jpg

18. Je l' zna neko neki klub u BIGZu koji nije zatvoren? Otišao sam juče prvi put od kad je zatvorena Čekaonica i nisam uspeo da nađem ništa osim proba bendova. Doduše jes bilo tek 11, al' valjda bi i tad trebalo bar nešto da radi.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.