Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
U Elit printu ti je B2, 50*70 samo 185 dinara, kolor stampa, a za vece formate po kvadratu ti je 6,5 evra.
shta Vi znate kuchko matora
shala :)
hahah...
natnat, ja cu vas zastititi! :*
Hvala na savetima, pogledaću to, ne treba mi mnogo primeraka, za sebe štampam.
Hvala, sinko, mogu ja jos sama.
Lari, to je cena do 5 komada i garantujem ti da nigde u gradu nemas jeftinije.
To je 25 fotografija za album, 7 dinara po komadu, isplati se.
Pa ako stavljas u album, moze, ali ovo je 150 gramski papir, malo je tanji od klasicnog foto papira.
Nema veze, nije loše ni za dokumentaciju performansa.
Kad ti bude trebalo, samo mi posalji sta treba i dobijes u koverti vec iseckano.
Sjajno, Nato, hvala.
http://prntscr.com/52dqj1
Јел зна ово неко? :)
Mrzim jebenu elektrostatiku. :D Kad bih probucao da nadjem knjigu iz prve god. mozda bih i resio, ovako blenem kao tele... :D
Celt ili Bata Gugi.
Можда налети још неко :)
Ја конто математика највећи проблем на ЕТФ-у :)
Deder ti pogledaj pvt, Sejo
Казане порави оно жуто да буде на певетеу.... хвала људииии :)
Јел зна ово неко? :)
Ovo je klasičan primer kondenzatora. Imaš dve naelektrisane ploče između kojih je dielektrik. Leva ploča ima vektor električnog pola od sebe jer je pozitivno naelektrisana, a desna ka sebi jer je negativno naelektrisana. Rezultujuće polje između ploča je u smeru desno pa se zato polja sabiraju. Ovo sam uradio na brzinu i bez podsećanja (mrzi me da tražim po kući knjigu i zbirku iz elektrostatike, ko zna gde je), ne tvrdim da je sto posto tačno, ali ovo ti je princip. Koju god knjigu da koristiš, pročitaj teoriju o kondenzatorima i vidi moje rešenje i trebalo bi da ti bude jasno.
http://www.dodaj.rs/f/V/oR/47m1Pk6x/20141102210940.jpg
Je l' zna neko neki klub u BIGZu koji nije zatvoren? Otišao sam juče prvi put od kad je zatvorena Čekaonica i nisam uspeo da nađem ništa osim proba bendova. Doduše jes bilo tek 11, al' valjda bi i tad trebalo bar nešto da radi.