Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
a što ti je naelektrisanje u kulon metru kvadratnom?
Nije, u mikro kulonima je, na krajnji rezultat misliš?
Napisao si Q=-2pi epsilon_0 d^3 U.
dielektri;na konstanta je F/m, d je u metrima, a U u voltima, što bi onda po ovom tvome dalo naelektrisanje u kulonima metar kvadratni. plus ti je napon u izvođenju vektor, javlja ti se nepostoano d^2 u dijeljenju, etc.
Šta me ovo jebe, virus neki, šta li je?
http://www.dodaj.rs/f/1P/tM/43zKiZNG/untitledff.png
U pravu si, pogrešio sam, trebalo bi u imeniocu negde da bude m^2 da bi se dobili kuloni ali me mrzi da jurim grešku sada. Što se tiče napona i vektora, to nije kritično, zna se da je napon skalar i da mora da se dobije skalarna vrednost, a ovo sam u brzini pisao vektor. dd je odsečak rastojanja d koje koji se integrali zbog traženja napona.
Treba mi pomoć!!!
Jel zna neko dobar sajt za gledanje filmova onlajn a da nije filmovizija? Moze i strani
EDIT: Pakao, navukao si neku malvercinu, udji preko control panela u listu instaliranih programa i vidi sta ti je medju poslednjima, ako je nesto sto ne znas sta je, brisi. Ako nema nista tu, skini malwarebyte ili nesto slicno
Filmovionline
pakle vidis da si pobednik decko, sta se bunis.
kucas u tjubu problem i izadje ti tutorial kako da ga resis. znaci ovde mozes da pitas eventualno kad ti se zaglavi kurac u mlin za kafu za to nemas tutoral.
Leptirica
http://xhamster.com/
vec izaso lesbian milfs in olfashion underwear 2 ?? ja ni keca nisam gledo
Da li neko zna sta znaci domestikalnost, i koja bi nasa rijec bila sinonim za to?!
домаћинство, капирам
Вујаклија каже да је доместикација припитомљавање, укроћавање, навикавање на послушност, а Клајн и Шипка само припитомљавање дивљих животиња. Доместикалност би онда ваљда била припитомљеност, послушност.
Domestikalnost se koristi samo za zene. Ako su patrijarhalno vaspitane, vezane za ognjiste, cuvaju decu i slusaju muza.
асам се зајебо
I ja mislim da je domestikalnost i domestikacija isto, ali ipak da vidim da nema jos neko znacenje...
Slazem se.
Једно означава процес, а друго особину. Дресура и дресираност.