Разноразно питање

1. A ja kad sam davo sto ojra za prevođenje svi junaci nikom ponikoše.
    Inače onlajn dejting jebe.

2. Za dizajn mi i treba Natnat, hvala puno!

3. E, aj neka je sa srećom!

4. Blagoja, uvek ispitaj situaciju sa kačenjem radova na neki stock sajt, tipa Envato ili iStock, ako se ušemiš, to ispadne mnoogo zahvalnija opcija jer zanavek ostaješ vlasnik prava na svoje radove, plus se ne jebavaš sa mušterijama. Doduše, tu moraš da gradiš portfolijo duže, i da održavaš konstantno "industrijski" standard, a i uvek postoji šansa da te neće krenuti, ali definitivno vredi probati.

5. blagoja... plač

6. Potrošnja vode se obračunava na nivou zgrade, a onda se deli sa brojem stanara. Jesam dobro informisan?

7. Potrošnja vode se obračunava na nivou zgrade, a onda se deli sa brojem stanara. Jesam dobro informisan?

Tačno tako.

8. sa brojem prijavljenih stanara. taj broj ne mora da bude isti kao i broj stanara koji stvarno žive u nekom stanu.

9. Podrazumeva se da prijavljenih :)

10. zato po nasim serijama vecita frka oko placanja vode i prijavljenih stanara.

11. Ne dao ti bog da živiš u soliteru u kome stan iznajmljuje 16 Kineza.

12. Da, to bi bilo pogubno po sanitarni čvor :(

13. Dobro je, pitam jet mi već 4 dana otiče voda u kujini pozamašnim (vrv otišla gumica), i majstor me ispaljuje već 4. put....

Komišije se neće obradovati računu za infostan xD
    Hvala vam :*

14. ne dao bog da zivim u soliteru.male bi mi bilo sanse da po spratu ne cujem makar iz jednog stana krajisku muziku,studente koji vugle torbe pune sarme i orasnica i titovih prvoboraca koji seru svima.

15. Pa Rajderu, umeš li ti da zavrneš ventil?

16. ako imas svoj vodomjer, rajderu, ti ces platiti sve. provjeri to, za svaki slucaj.

17. racun ce biti uvecan za 12 dinara.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.