Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Staromodno dušane. Treba nešto što će naterati sve na sajtu da rade to.
узми туци себе штанглом по глави, придружиће се бар двадесетак људи
Која је најбоља марка брусилица која може да се нађе код нас? Не питам за цену
Макита што каже Расни, Бош одличан такође, од те двије марке слободно бирај ону са нижом цијеном да не бацаш паре безвезе.
Boš je majka, nađi neku polovnu iz švabije
Јел има неко овде да се разуме у антидепресиве?
Jack Harper ;)
Сморка. Хихи
Која је најбоља марка брусилица која може да се нађе код нас? Не питам за цену
koja je rabota?
sa makitom se opusteno beton proseca.
шта је патаљ?
To je deo opanka.
Озбиљно, који део?
Valjda onaj kais.
Хвала Расни
Све стандардне работе које приличе брусилици + да има могућност да се намести ротирајућа метална четка за скидање рђе. Нећу баш бетон да сечем, али макар дебљу арматуру. Негде су ми рекли да чак и Einhell може да прође, али ипак бих да послушам вас, те ћу у скорије време дузмем Макиту или Бош.
lakse seci beton nego armaturu.mislim,cesce puca kamen kada se sece armatura.
Najbitnije je da znaš rukovati, koristiš masku i ne kupuješ jeftin kamen za sečenje. Brusilica je kao žena, ako je previše pritisneš šrapneli od pucanja seku i gde treba i gde ne treba.
nemam sta dodati.slusati iskusnije.
Jes, tehnika je najbitnija, al opet dosta znači za samopouzdanje da znaš da ti se neće raspasti u rukama ako nešto krene po zlu.
Generalno, bolje ti je da uzmeš matoru, dobro očuvanu makitu nego nov ajnhel. Ima toga na bubanj potoku kolko voliš, sve rashodovano iz državnih preduzeća ili dovezeno iz nemačke i nemačke 2, mislim austrije. Čim se rukohvat izliže nemac baca, nije bezbedno.
VIDIŠ OVAJ ŠLAGBORER SINOVAC, NEMAC BACIO A JA ĆU TO JOŠ DESET GODINA DA RAUBUJEM
http://s4.postimg.org/o8c98fta5/Kerefest.jpg
OPALI GA STRUJA KROZ POKIDANU IZOLACIJU - JEBEM IM MATER ŠVAPSKU, NISU MOGLI PUŠKOM DA NAS POBIJU PA NAM UVALJUJU ŠKARTA DIZGINEMO
Па Јанковићу, ако узимаш за професионалну употребу тј. да груваш сваки дан с њом онда узми Макиту или Бош. Ако је узимаш за један већи посао или повремену употребу, онда узми слободно Еинхел, ништа му не фали, имаш на све 2 године гаранције. Што се тиче сјечења, ако сијечеш арматуру најбоље да узмеш ону скроз танку плочу за метал, није дебља од милиметра, то пролази ко кроз путер.
То да ли се може намјестити четка за скидање рђе зависи од тог наставка тј четке, на свим брусилицама је исти принцип монтирања плоче.
Чекај јел ти планираш узети велику или малу брусилицу? Малу претпостављам...
http://s4.postimg.org/o8c98fta5/Kerefest.jpg
OPALI GA STRUJA KROZ POKIDANU IZOLACIJU - JEBEM IM MATER ŠVAPSKU, NISU MOGLI PUŠKOM DA NAS POBIJU PA NAM UVALJUJU ŠKARTA DIZGINEMO
LOLOLO