Разноразно питање

1. hahaha ovaj grujan je baš gotivna lobanja. brao momče, tako treba +i*

2. Najbitnije je da znaš rukovati, koristiš masku i ne kupuješ jeftin kamen za sečenje. Brusilica je kao žena, ako je previše pritisneš šrapneli od pucanja seku i gde treba i gde ne treba.

лолололо
    Ал знам ја да рукујем брусилицом, но сам увек позајмљивао од комшије јер ћале никад није хтео да купи, у фазону ''и овако је ретко користимо, шта ће нам'', е сад ћу ја радије да се одрекнем новог мобилног него да опет морам да зајмим. А за каменове, има Воби Хаус продавница у мојој улици, код њих су најбоље бургије проверено, а ни каменови не заостају
    ЕДИТ: сад се сетих, другар је пре 5 година добио одштету од фирме у којој је радио на грађевини јер су му увалили брусилицу с неисправном склопком, он да је искључи, опаучи га варница и он од страха се тргне и брусилица му расече бураг- сва срећа, нису га пуно зашивали

3. Ja koristim fermovu malu brusilicu, seče sve redno, obrusio sam s njom kamion biber crepova, samo jednom mi je pukao kamen, a i on zato što mi je ispala brusilica iz ruke. Sekla je i armaturu i beton i jedina slaba tačka joj je ona plastičica za kočenje mehanizma da možeš skinuti kamen.

4. Brusilica ako preživi prašinu od cigli vredi jbg.
    Blekendeker je moj favorit pozz

5. Kupi makitu i ne razmisljaj

6. Boš ili makita. Čini mi se da ima i par onih dewalt u radionici, al ne znam.

7. blekendeker je pravi izbor za metalca. \m/
    kada god da sam imao prilike da radim sa tim nekim stvarcicama,uvek sam dobijao da radim sa makitom,tako da kapiram da je to najbolja marka.

8. Blekendeker je moj favorit

Имамо ту бушилицу од 550 вати коју је ћале купио у Хановеру '87, мож се рећи да је пола куће изградила (пошто служи и као мешалица за креч)

9. Imam i ja bušilicu blekendeker, genijalna mašina, a imam i ubodnu testeru blekendeker koju čuvam da me podseća da kvalitetna marka može biti i govno od proizvoda koje nema snage da preseče dve daske laminata od osam milimetara bez crkavanja.

Imam i Fuego ubodnu koja je do sad isekla godišnju proizvodnju pilane, koštala me 5 evra, još joj ni četkice nisam menjao.

10. a imam i ubodnu testeru blekendeker koju čuvam da me podseća da kvalitetna marka može biti i govno od proizvoda koje nema snage da preseče dve daske laminata od osam milimetara bez crkavanja

Исти проблем; након пресечених 100 дашчица, ексцентар отишо у першун

11. Zavisi koja grupa proizvoda, većina proizvođača ima profi i amatersku liniju i obično ih razilkuješ po bojama, recimo zeleni boš ti je bio amaterski, plavi je profi.

Blek&Deker recimo ima sranje amatersku liniju.

12. vidis, nisam znao to za boje. ovde po ovim obicnim prodavnicama sa hardverom uglavnom imas samo bos i to te, zelene.

13. Ovo je plavi blekendeker, tačnije plavo-crni, kupljen u Kopenhagenu pa mislim da nije baš kineski. Bušilica je crveno-crna, bila na popustu, buši kao laser.

14. Sve zavisi kad je proizvedeno. B&D je ranije imao do jaja alat, industrijski kvalitet, ali otkad su počeli da prave tostere, usisivače i te kurce-palce (bemliga početkom devedesetih valjda), samo amaterske stvari prodaju kao B&D. Pro liniju prodaju pod DeWalt brendom.

15. Тиборе, је л' на овај број и за паркет да зовемо?
    http://www.dodaj.rs/f/0/Yo/2ms7IXnI/teebor.jpg

16. koji je sada akutelan od od onih serova i aploudova?nekad bio rapidser,megaaploud...jel ima neki slican?ne merem naci na torentu nesto sto mi treba,pa da probam ovako.ima onaj ruski,al ni kurca ne razumem,pa se ne snalazim.

17. Sanitarni, idi na http://www.filestube.to/ i naći ćeš sve. To ti je meta-search engine, a to ti znači da šta god tražiš, on te upućuje dalje na rapidshare, mediafire i druge. Nema na čemu.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.