Разноразно питање

1. Kako beše ovo citiranje...CITAT TACIT.. čini mi se da se nešto promenilo tu.. možda zato što je Tacit umro...nedavno

2. TATIC-om završavaš

Aj piši nešto, plusiraću verovatno

3. -om završavaš

Aj piši nešto, plusiraću verovatno

Da bre, zaboravio sam... ovo se Zmia zaebavala sa Tacitom... ja to zapamtiJo

Pisaću... valjda... sada ima malo više vremena..

4. Ja ću minusirati da se dosegne kosimčka pravda.

5. To Rasni... mora ekvilibrijum da se napravi...drugačije ne valja

6. Elem, ne zaboravimo i Leemarovo:
    Tacit

7. Даклем... Оћел неко да ми објасни овај ТЕТРАЛОЛ са Википедије? Шта је ово, који курац хахаха?

У јуну 2012. године, због критика медија и Српске православне цркве на рачун интригантних тема које овај портал пропагира, уведене су значке којима се аутори означавају као небогоугодни, па се филтрирање и цензурисање неадекватних садржаја умногоме олакшало

http://sr.wikipedia.org/sr/Вукајлија

8. Bio neki period kad su se likovi zajebavali sa editovanjem wikipedije, to je Stefan dodao, čini mi se.

9. БРУЦЕ РЕАГУЈ!

ЈА ИМАМ ЗНАЧКУ НЕКУ НА ПРОФИЛУ. ЈА НИСАМ БОГОУГОДАН? НЕБИХ РЕКО?

10. JEDNOM KTITOR UVEK KTITOR

11. ЗАШТО МЕ УВЕК ВРЕЂАШ??? ЦАРО ДЕЦХКО?

12. BIO SI KTITOR

SPONZORISAO SI OVAJ ODVRATNI SAJT GDE SU NAŠU CRKVU IZVELI NA PSJA KOLA

13. АЛИ ЈА СЕ ВРЛО ДОБРО СЕЋАМ ДА СТЕ ГОСПОЈА ЗМИА И ТИ СЕДЕЛИ И ПЈАНИЛИ СЕ У КАФАНИ И ЗВАЛИ МЕ ДА МИ КАЖЕТЕ ДА СТЕ МИ УПЛАТИЛИ КТИТОРА ДА БИ МЕ СУТРА ЈЕБАЛИ. БОГ ЋЕ ВАМ СУДИТИ ИЗДАЛИ СТЕ КУМА!

14. LAZHESH

JA SE SEĆAM VRLO DOBRO DA SAM TI JA UPLATIO KTITORA JER SAM TAKO BIO U MOGUĆNOSTI

KTITORE

15. ЕТО... И ПОСЛЕ 3 ГОДИНЕ И ДАЉЕ САМ САТАНИЗОВАН ОД НЕКАДА НЕЈБЛИЖИХ, ПЕРЈАНИЦА МОЈЕ СТРАНКЕ А САДА СТРАНИХ ПЛАЋЕНИКА. И САМ СИ БИЈО КТИТОР СЕТИ СЕ. И ПЛАКАО СИ КАЦАМ ДОБИО БАН. И НИСИ ТЕО ДЕТЕ ДА КРСТИШ ДОК МЕ НЕ ОДБАНУЈУ. И НОСИЈО СИ МАИЦУ СА МОЈИМ ЛИКОМ. А САД СЕ КЛАЊАШ ЗАПАДУ. ОРИГИНАЛНИ КТИТОРЕ!

16. PRWO INTERESI ONDA PRIJATELJSTWO

17. ЈА ИМАМ ЗНАЧКУ НЕКУ НА ПРОФИЛУ. ЈА НИСАМ БОГОУГОДАН? НЕБИХ РЕКО?

Pa šta sad hoćeš? Da ti ja skidam značku što ti Cara uplaćivao?

18. ЈА КАЖЕМ СПРЕГА МАСОНА И ВАТИКАНА. НАРОД ЋЕ МЕ ПОДРЖАТИ А ВАЗ ДВОЈИЦА САМО НАСТАВИТЕ ДА МЕ ЈЕБЕТЕ У ТОЈ НЕПРИРОДНОЈ КОАЛИЦИЈИ.

19. У ТОЈ НЕПРИРОДНОЈ КОАЛИЦИЈИ.

SNS-SPO?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.