Разноразно питање

1. hvala.nasao sam ono sto mi treba zasada...

2. Ljudi, ja sam malo smotaniji za ove internete, dajte mi pomozite. Treba mi powerpoint prezentacija za seminarski rad, treba da bude iz oblasti ekologije i/ili ekonomije. Kako da nadjem već uradjenu neku najprostiju najgluplju negde da ne kucam?

3. Pa brate vidi u preziju ima dosta vise prezentacija i prezi je generalno mnogo bolji nego point. A probaj ima neki sajt skolica ucionica tako neki kurac se zove ima dosta prezentacija.

4. Kucaj "ekologija ppt", "biocenoza ppt", "ekonomija ppt", "monetarna politika ppt", tako nešto

5. ekologije i/ili ekonomije

Samo da znas iako slicno zvuce to nisu bas srodne oblasti...pozz

6. može zajedno ako uzmeš prezentaciju nekog renoa ili citroena, oni uvek mešaju te dve naučne oblasti

7. Brate nisam retard, naravno da znam sta su oblasti nego je predmet Prirodni resursi pa je rekla profesorka bukvalno tim recima kojima sam vam preneo

8. *Ekonomija prirodnih resursa ako cemo tacno

9. Vidi da nadjes u prezimu svrsice kad vidi prezi prezentaciju.

10. A probaj ima neki sajt skolica ucionica

rasni lajkuje školicu učionicu
    školica
    k
    k

11. Sto kad to kucam izbacuje mi samo Megatrend...

Evo ti, nadam se da ti je za doktorat...
    www.policy.hu/pesic/Prezentacija1.ppt

12. E hvala ti Pajo ko bratu. Moram skratiti ovo, mnogo mi je 35 stranica, meni treba oko 12, na megatrendu sam ja

13. No frks, poslije kad ti budue komisija preispitivala doktorat, obrisacemo ove postove...

14. poslije kad ti budue komisija preispitivala doktorat, obrisacemo ove postove...

LOLOL

15. skolica ucionica lololo

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.