Ljudi, ja sam malo smotaniji za ove internete, dajte mi pomozite. Treba mi powerpoint prezentacija za seminarski rad, treba da bude iz oblasti ekologije i/ili ekonomije. Kako da nadjem već uradjenu neku najprostiju najgluplju negde da ne kucam?
Pa brate vidi u preziju ima dosta vise prezentacija i prezi je generalno mnogo bolji nego point. A probaj ima neki sajt skolica ucionica tako neki kurac se zove ima dosta prezentacija.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
hvala.nasao sam ono sto mi treba zasada...
Ljudi, ja sam malo smotaniji za ove internete, dajte mi pomozite. Treba mi powerpoint prezentacija za seminarski rad, treba da bude iz oblasti ekologije i/ili ekonomije. Kako da nadjem već uradjenu neku najprostiju najgluplju negde da ne kucam?
Pa brate vidi u preziju ima dosta vise prezentacija i prezi je generalno mnogo bolji nego point. A probaj ima neki sajt skolica ucionica tako neki kurac se zove ima dosta prezentacija.
Kucaj "ekologija ppt", "biocenoza ppt", "ekonomija ppt", "monetarna politika ppt", tako nešto
Samo da znas iako slicno zvuce to nisu bas srodne oblasti...pozz
može zajedno ako uzmeš prezentaciju nekog renoa ili citroena, oni uvek mešaju te dve naučne oblasti
Brate nisam retard, naravno da znam sta su oblasti nego je predmet Prirodni resursi pa je rekla profesorka bukvalno tim recima kojima sam vam preneo
*Ekonomija prirodnih resursa ako cemo tacno
Vidi da nadjes u prezimu svrsice kad vidi prezi prezentaciju.
rasni lajkuje školicu učionicu
školica
k
k
Sto kad to kucam izbacuje mi samo Megatrend...
Evo ti, nadam se da ti je za doktorat...
www.policy.hu/pesic/Prezentacija1.ppt
E hvala ti Pajo ko bratu. Moram skratiti ovo, mnogo mi je 35 stranica, meni treba oko 12, na megatrendu sam ja
No frks, poslije kad ti budue komisija preispitivala doktorat, obrisacemo ove postove...
LOLOL
ciji je ovo dupli?
http://vukajlija.com/recnik/autori/289425
LOL
Izijem, mislim da je zokijev :)
Šta se radi bagro?
ciji je ovo dupli?
http://vukajlija.com/recnik/autori/289425
Tvoja keva možda.
skolica ucionica lololo