Разноразно питање

1. Moli za odabranu

2. Imam pitanje, pa ko je iz Pančeva ili je upućen u to što me interesuje, molim da mi odgovori:
    Gde u Pančevu može da se izvrši reatest plina za auto? Može broj telefona, može ime firme, svaka informacija mi je korisna.
    Fala svima koji su raspoloženi da mi dadu odgovor. :)

3. Skinem neku kul ikonicu sa neta na Desktop. Promenim sliku fajla, stavim tu novu ikonicu, sve u fulu.

Ali neću da mi ikonica koju sam dowloadowao bleji na Desktopu, a čim je pomerim u neki folder ona se izgubi sa onog foldera gde sam je stavio. U čemu je problem tu, pizdim?

4. Van Goga, okle si, možda se znamo? Kiss

5. Imam pitanje, pa ko je iz Pančeva ili je upućen u to što me interesuje, molim da mi odgovori:
    Gde u Pančevu može da se izvrši reatest plina za auto? Može broj telefona, može ime firme, svaka informacija mi je korisna.
    Fala svima koji su raspoloženi da mi dadu odgovor. :)

Na mašinskom fakultetu u bg-u ima sigurno, e sad u pančevu... idi u amss pančeva (ili pozovi) pa pitaj ko je ovlašćen za to od ovih ovako servisa.

U šta je pančevaca ovde leptijebem....

6. Skinem neku kul ikonicu sa neta na Desktop. Promenim sliku fajla, stavim tu novu ikonicu, sve u fulu.

Ali neću da mi ikonica koju sam dowloadowao bleji na Desktopu, a čim je pomerim u neki folder ona se izgubi sa onog foldera gde sam je stavio. U čemu je problem tu, pizdim?

7. Pakao, ako sam dobro razumeo, tu je problem zato što taj fajl kome si menjao ikonicu "povlači" tu ikonicu iz određene lokacije gde se ona nalazila u trenutku kada si je "kačio" za taj fajl i zato kad je pomeriš sa te lokacije, fajl ne može da nađe ikonicu.
    Stavi ikonicu u neki nebitan folder na npr C particiji odakle je nećeš pomerati i onda je poveži sa tim fajlom.

U šta je pančevaca ovde leptijebem....

Ja osim par drugara koji su svi trajno banovani jer su me lajkovali lol i, evo sad, Van Goge, ne znam nikog više iz Pančeva

EDIT2: I kajzena lol

8. U tome što si na tom folderu napisao da koristi ikonicu sa desktopa, a tamo je nema. Prvo je prebaci negde na računar (tipa: u windows folder) pa je tek onda namesti na onaj folder kojem želiš da to bude ikonica.

9. Eto vidiš, jednostavno je :)

10. E da, kapiram ja vas, promenim lokaciju i ne može da je nađe. Ali fora je u tome što mogu da promenim ikonicu na fajlu samo ako je ta nova ikonica na Desktopu!?

Tipa downloadujem novu ikonicu u neki folder na C disku ili bilo gde, kliknem za promenu i nađem ga ali neće da se promeni ikonica?? I onda isečem ikonicu, prebacim na desktop i kliknem za promenu, HOĆE! Hoće ali samo kad je ikonica na jebenom desktopu!?

Ajde probajte vi, nemoguće da je samo meni.

11. Kako ne može da je nađe? Pa zapamti gde si je sačuvao.

12. Aman, skineš neku ikonicu, sačuvaš je bilo gde, na desktop staviš folder, promeniš ikonicu i posle gurneš taj folder gde ti volja.

13. daj da vidimo ikonicu, možda je neki virus u njoj.

14. presmesni ste. pako, postavi to pitanje na IT raznorazna pitanja, tamo ce ti vec neko odgovoriti.

15. Skinem novu ikonicu na primer na D/komp/.

Idem na folder da promenim ikonicu, kliknem, tražim novu ikonicu, nađem je, kliknem promeni,, Apply, OK, neće da promeni.

Neće da promeni ikonicu ako se nalazi bilo gde osim na Desktopu, kapirate? Znači iščupam je iz onog foldera D/komp/ i stavim na Desktop i tada HOĆE da se promeni, ali čim je stavim u neki folder neće?! Koji se kurac tu dešava, jel gubi neku ekstenziju ako nije na Desktopu ili šta?

Evo probajte vi, odavde sam skinuo:
    http://www.iconarchive.com

16. A sto menjas ikonicu? Ovim difolt ne fali nista.

17. Evo, napravila sam novi folder na Desktopu, jednu od ikonica sa tog sajta skinula i sačuvala u Downloads. Promenila ikonicu na folderu i posle folder prebacila u My documents i ikonca nova stoji. Ne znam u čemu je problem kod tebe.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.