Разноразно питање

1. Знате како, у једну руку сам и ја крив јер сам на часу певао над Краљевом жива ватра сева...

2. Hahaha, Yeahbatch junior, krv nije voda LOLO

3. Oh. Onda se pokori ili umri. Nije u prirodi četnika da prave kompromise :)

4. Najače da je junior. Troluje vas debeli lolo

5. она од мене прави јаничара јеботе курац како ја да кажем да је добро што деца практикују сваг и остала говна и то што је америчка војска свецка жандармерија?

6. Ne može debeli da izdrži ban kao smare&reme

7. нср, да је дебели добио бан?

8. Помагајте

9. ok blejim na fejsu vidim neko lajkovao sliku dare bubamare.
    dobra sisa udjem da vidim ostale slike.
    bacim pogled na komentare.
    komentare ostavljaju sanela, almedin, muamer, iki abdidovic, amir, damir, asmir, samir.
    ista situacija sa stojom,cecom,mecom i perecom.

nisam neko ko veruje u stereotipe ali znam da cigan smrdi, jer ih srecem svaki dan.

sa bosancima nemam toliko kontakta al jebem mu mater dal su tolko glupi ko u vicevima?

10. Zavisi iz kog su kraja.

11. Bosanac ili je ekstremno glup ili je pametan trece nema, msm da ima vise ovih prvih pa otud stereotip.

12. pa dobro glupih ljudi ima vise generalno pa otud i tamo.

aj sad i ja jedem govna kao slusaju narodnjake pa su glupi, ali jebeno vise vole sve srpsko nego svoje a ovamo pljuju po nama. pa jebem mu mater

13. karera, kavasaki, ovaj rasta resio da opeva svako vozilo izgleda

14. Hahahaha, isto mi palo na pamet veruješ mi.

15. Da velim, ti što komentarišu su ti većinom oni koji su za vrijeme rata utekli u Švecku, jbg ladno al standard, kao drugi pripadnici bosanske muhamedovske populacije, jer su tamo dobili azil zbog velikosrpske agresije... tako da njima je i Ekrem vrhunski dozivljaj jer ima veze sa rodnim krajem, a kamol sisate Bubamare koje su pojacale snage sa kojekakim EM SIJOVIMA pa su moderne macke majkemi...
    SLEDECI RAT MI IDEMO U ŠVECKU!

16. sledeci rat ja idem sa rastom u dubai.

e ali da se dogovorimo i da svi odemo u isto mesto, tipa alabamu to je sad fora. samo nemojte negde gde je ladno

17. Šta mislite kad će ove pinkove klinke da pređu na next level i počno da pevaju ovako nešto
    https://www.youtube.com/watch?v=3YuXOdjazUw

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.