Разноразно питање

1. Agilni ne zajebavam se, jeste tako bilo. Evo link udri minuse.

Ovo dole: obecah coveku na forumu da cu da ga iscitam, zato sam nastavio.

Poenta je da je to bio savrsen zlocin i dokaza nema nego ih je ciklon izveo nekom logikom. Ko dokaze da sam hejtovao ovog malog ima od mene sta oce.

Jos kao provera hejta: nema. Ma sta nema opa ban...

Sad NatNat iz protesta treba da skida stikle koje Cik stavlja, da odbanuje itd ili da se razmoduje

2. Jebem vas u kurac. Ja sam primio pvt od jednog clana za pocetak minusiranja. Kasnije su 2 clana i ja kacili link mlecnog profila u kafani i pislai dajte minuse. I to smo kacili vise puta. Na kraju se smo se sazalili kad je sa 80 spao na 37. Boxer je nesto srao kako nije moralno minusirati ga jer je glup. Eto sta ocete? I ciklon dobro znas da nisi smeo da tolikom broju autora das ban od 10 dana, jer znas da bi prosao ko Henrih 4 u Kanosu.

3. Sad NatNat iz protesta treba da skida stikle koje Cik stavlja, da odbanuje itd ili da se razmoduje

Ja ti juče rekoh da sam gledala ocene, a da se nisam zabavljala pozadinom toga svega.

4. Pa i nema hejta, klasičnog. Natnat je to gledala i u pravu je. Kasnije se prodiskutovalo o ocenama i na mod četu, stigle su nove ocene i ban je opravdan, svaki.

Samo je danas i potvrđeno da niko nije pogrešio i ne znam čemu dalja priča.

5. Jeste videli što je Vukajlija bila u Blicu?

6. Jeste bila u Blicu, ali je pogrešna informacija data. Ima više lajkova.

7. jer znas da bi prosao ko Henrih 4 u Kanosu.

hahahahahahahhahahahahah
    obožavam ga

8. Ali kako onda ja sada smem da nekoga ocenjujem? Ako ga posle ocene i drugi onda je organizovano?

Nat ti si svoje odradila kako dolikuje, ciklon sere

9. Da kažem par reči u svoju odbranu

Da ban nije problem, ne bi ti ni tražio objašnjenje. Lepo piše zašto ste svi banovani. Nije to treniranje strogoće, već je sasvim normalna reakcija na ono što ste radili. Jeste, svi ste vi našli da baš istog dana ocenjujete Mlečnog, aha. Kazna je i više nego blaga.

Sam Mlečni je hejtovao pseta i još jednog autora i ban od samo jednog dana je dobio zbog svoje gluposti, što je mislio da će nešto postići time što hejtom odgovara na hejt.

Sekto jebena, zasmetao vam neki lik, šatro vas smara glupim forama ili čime već, pa ste ga minusirali. Fora vam je super, nema šta.

Ček, šta, ti misliš da smo se dogovarali da ga hejtujemo? Nemam pametnija posla e. Ako ti treba dokaz, dostaviću ti u pvt skrinšotove pevetea, fejs poruka, sms-a i liste poziva na fonu da vidiš da nije bilo nikakvog dogovora. A za ove prve dve reči trećeg pasusa mi se nasisaš kurca, što bi reko Rasni.

Zamolicu te sada da odes na profil cenjenog autora i ocenis mu definicije. Ako mu budes dao vise od dva plusa onda te jebo onaj ko te postavio za moderatora i sisaj mi jaje.

+1

Prvo, ja nigde nisam napisao da su njegove definicije kvalitetne, jer sam mu ja do sada barem 80 posto sadržaja minusirao. Drugo, hejt nije samo davanje minusa u kratkom roku, bez čitanja, već je hejt i namerno minusiranje autora, pogotovo ovo organizovano, pošto su svi banovani minusirali dotičnog istog dana.

E za ovo ćeš da me izvineš. Pre nekih nedelju dana sam mu pročitao prvih par definicija, dao minuse na pravdi boga i potom izašao sa njegovog profila. Ostale minuse sam mu davao u grupama po dva ili tri kad god sam na forumu naleteo na neki njegov glup post koji me je podsetio da ne bi bilo zgoreg onemogućiti mu pristup forumu, dakle sigurno nisu svi bili istog dana.

10. Pa potvrdjeno je jer me boli kurac da se foliram, mogao sam jesti govna do sutra ovde. Skrecem mu/vam paznju da odjebete malo od banovanja nema s kim da se prica ovde vise

11. Ja ti juče rekoh da sam gledala ocene, a da se nisam zabavljala pozadinom toga svega.

Ahahaha, znači da je Pseto ipak dolazio sa duplog na kojem je zaboravio šifru. Ahahaha!

12. Brate ja sam mu dao 5 minusa ima sigurno mesec dana, kad je imao 5 defki. I nesto mi je zapalo za oko. SVI BANOVANI SU DELIJE
    OVAJ BAN JE NARUČEN OD DJONIJA KJRAJBERA LIČNO

13. Ahahaha, znači da je Pseto ipak dolazio sa duplog na kojem je zaboravio šifru. Ahahaha!

Da li si stvarno ovo izjavio?

14. Rasni, Boxer za tebe sere?

15. Brate jesi srao. Pricao si da ti je zao i da neces danam se pridruzis.

16. U čemu da se pridruži?

17. Нисте били фер према Млечном. Имао скор преко 120, током вечери му је нагло опадао скор. Са 120 на испод 40. Јесте колективни хејт.

И мене нервирају кад крену са гробарским провокацијама: Џони, Трућ, Џери, Јанпи, Пакао Југа, Макси, Млечни... али не би ми пало на памет да им лупам минусеве. Дебилно је хејтовати нечије радове и називати их дебилним само зато што не подносиш тог аутора јер навија за други тим, гласао је за другу партију, друге је вере или је атеиста...
    Нпр. Џони провоцира најгоре на Звездиним темама, али сам га запратио још пре него што је постао модератор јер пише одличне дефке.
    Макси ми страшно иде на живце са својим гробарштинама, али човек прави јебено добре постере.

и као казнену меру користити скидање одабраних, бољи ефекат има

За ово се слажем.

18. Svi ste vi mice, a banovanje je bila klasična represija modova. Država duradi nešto, jašta. A u kurac i vi i ja i ceo sajt. Treba Kaizen da na naslovnu sajta stavi ono Rasnijevo govno na onom stripu i da udari katanac. Jebeš ti ovo.

19. Lol Rasni, ostavi ipak Cou da sam pregovara zakopavate ga axaxaxax

20. али човек прави јебено добре постере.

Ti nisi čuo za Žiku Obretkovića (ili tako nešto) Mangulija, Direktora i Dareta?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.